Aρτσι... το όνομα του βασιλικού μωρού

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 15:00

ΛΟΝΔΙΝΟ
Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων ανθρώπων που περίμεναν πώς και πώς να μάθουν το όνομα του νεότερου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και χιλιάδων άλλων οι οποίοι είχαν ποντάρει μεγάλα ποσά στα γραφεία στοιχημάτων, έδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.
Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε χθες, η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ, μετά την πολυαναμενόμενη γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.


 Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψαν ότι το όνομα του γιού τους είναι: Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Archie Harrison Mountbatten-Windsor).
Φανερά ενθουσιασμένοι αλλά και τρακαρισμένοι οι νέοι γονείς παρουσίασαν το παιδί τους στο κοινό χθες το πρωί καθώς και στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.
Για την ακρίβεια η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκαν για ένα μόνο λεπτό μπροστά από τις κάμερες με τον Δούκα να κρατάει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο τους, ο οποίος βρίσκεται στην έβδομη θέση της σειράς διαδοχής του βρετανικού θρόνου.
To πριγκιπικό ζευγάρι δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο όπως η Κέιτ Μίντλετον που μετά τις γεννήσεις των παιδιών της εμφανιζόταν με τα νεογέννητα μπροστά από την κλινική και ενώπιον πλήθους φωτογράφων. Η πρώτη εμφάνιση  του νεογέννητου γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ έγινε δύο μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass