ΚΟΡΜΠΙΝ:

Υπόσχεται δωρεάν γρήγορο Ίντερνετ και εθνικοποιήσεις

Δημοσίευση: 16 Νοε 2019 16:25

ΛΟΝΔΙΝΟ  
Δωρεάν, γρήγορο Ίντερνετ για όλους υπόσχεται το Εργατικό Κόμμα του Ηνωμένου Βασιλείου, εάν κερδίσει στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, στην πιο θεαματική δέσμευση της προεκλογικής καμπάνιας.


Το Εργατικό Κόμμα επικρίνεται σφοδρά για την απουσία ξεκάθαρης θέσης για το Brexit, με μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του να δηλώνουν ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν το κόμμα με ηγέτη τον Τζέρεμι Κόρμπιν.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει επισήμως την ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει μπαράζ εθνικοποιήσεων και επενδύσεις στον δημόσιο τομέα.
«Είναι ώρα να δώσουμε το Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας με οπτικές ίνες δωρεάν για όλα τα νοικοκυριά της χώρας. Αυτό που ήταν στο παρελθόν πολυτέλεια είναι σήμερα ουσιαστικής σημασίας», εξήγγειλε ο Κόρμπιν από το Λάνκαστερ.
Ο λογαριασμός της υπόσχεσης του Κόρμπιν ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια λίρες (23 δισεκατομμύρια ευρώ). Τα 5 από αυτά τα έχει ήδη υποσχεθεί ο Μπόρις Τζόνσον αναλαμβάνοντας τη δέσμευση της βελτίωσης του δικτύου. Όμως τα ποσά αυτά υποτιμούν το τελικό κόστος, προειδοποιεί ο γενικός διευθυντής του βρετανικού τηλεπικοινωνιακού παρόχου BT Φίλιπ Τζάνσεν.
Το Εργατικό Κόμμα ισχυρίζεται ότι το ετήσιο κόστος λειτουργίας των 230 εκατομμυρίων λιρών θα εξασφαλισθεί από την φορολογία που θα επιβληθεί στους τεχνολογικούς κολοσσούς Amazon, Facebook και Google.
Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, που έχει ανακοινώσει ότι σκέφτεται να εθνικοποιήσει «τους σιδηροδρόμους, το ταχυδρομείο, το νερό», θέλει επίσης να εθνικοποιήσει εν μέρει και την British Telecoms.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass