Η αινιγματική ανάρτηση του Τραμπ ως… Ρόκι

ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤWITTER

Δημοσίευση: 28 Νοε 2019 15:18

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Είναι αμέτρητες οι φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ, στην έως τώρα θητεία του, έχει προκαλέσει οργή και άλλες έντονες αντιδράσεις, με μια ανάρτησή του στο Τwitter. Εξάλλου είναι, πιθανότατα, ο μοναδικός ηγέτης που ασκεί τόσο έντονα πολιτική μέσω των social media.

Αυτή τη φορά όμως το μόνο που προκάλεσε ο Τραμπ με μία ανάρτησή του ήταν ένα μεγάλο, αναπάντητο, ερώτημα. Τι στο καλό ήθελε να πει; Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε μια φωτογραφία του ως «Ρόκι Μπαλμπόα». Η φωτογραφία ήταν βέβαια αποτέλεσμα φωτομοντάζ, με το κεφάλι του Τραμπ στο καλογυμνασμένο κορμί του Σιλβέστερ Σταλόνε. Πρόκειται για εικόνα που είχε χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της ταινίας «Rocky III».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε αυτή την ανεξήγητη ανάρτηση, χωρίς να συνοδεύσει με κάποιο σχόλιο τη φωτογραφία του ως Ρόκι Μπαλμπόα, περίπου μία ώρα μετά την άφιξή του στο γκολφ κλαμπ του, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει. Μήπως ότι είναι έτοιμος για μάχη, ενώ αυξάνονται εκείνοι που θέλουν να παραπεμφθεί; ‘Η ήθελε να στείλει ένα άλλο μήνυμα που κανένας δεν κατάλαβε;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass