Ομελέτα-γίγας με 2020 αβγά!

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2020 18:38

ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 2020 αβγά ήταν το βασικό συστατικό της γιγαντιαίας - σε μέγεθος - ομελέτας ή φριτάτας, που παρασκευάστηκε στην Κροατία.


Και ενώ πολλοί βούτηξαν σε παγωμένα νερά την Πρωτοχρονιά, μία Κροατική πόλη θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον παλιό χρόνο και να καλωσορίσει το νέο.
Από νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης Πούλα, όλα ήταν έτοιμα και οι μάγειρες βρίσκονταν σε εγρήγορση, αφού, η ομελέτα προοριζόταν για τη σίτιση των χιλιάδων επισκεπτών που συμμετείχαν στο παραδοσιακό πάρτι αποχαιρετισμού του έτους.
Ένα τεράστιο μαγειρικό σκεύος μπήκε πάνω στη φωτιά που έκαιγε για την παρασκευή της ομελέτας, η οποία εκτός από το βασικό συστατικό είχε και διάφορα άλλα στοιχεία, όπως λουκάνικα.
Οι μάγειρες βρίσκονταν σε θέση…μάχης και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό: Αλλοι ανακάτευαν τα αυγά, άλλοι το μείγμα που βρισκόταν ήδη μέσα στο μαγειρικό σκεύος, άλλοι έκοβαν τα λουκάνικα στο σωστό μέγεθος για να μαγειρευτούν σωστά, ορισμένοι πρόσεχαν τη φωτιά και κάποιοι έριχναν τη σωστή ποσότητα μπαχαρικών στο μείγμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass