Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2020 20:19

Πάρτι σε ελέφαντα

Δροσερά και ολόφρεσκα φρούτα ανάμεσα σε μπόλικο σανό, αλλά και ένα καρπούζι στο οποίο ήταν σκαλισμένος ο αριθμός «4», για τα χρόνια του Έντγκαρ, περίμεναν τον ασιατικό ελέφαντα του πάρκου Τιέρπαρκ, στο Βερολίνο, που τίμησε δεόντως κάθε λιχουδιά.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού πάρκου ετοίμασαν αυτή τη λαμπερή γιορτή για τον Έντγκαρ, την οποία μοιράστηκε με τους υπόλοιπους ελέφαντες του πάρκου. Ο Έντγκαρ είναι ο πιο νέος ελέφαντας στο ζωολογικό πάρκο του Βερολίνου. Γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πριν από 4 χρόνια και μερικές ημέρες αργότερα, οι υπεύθυνοι του πάρκου του έδωσαν το όνομά του.

* * *

Φιλοδώρημα 2.020 δολ.

Πόσο καλύτερα μπορεί να ξεκινήσει η νέα χρονιά όταν λαμβάνεις ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα; Η Ντανιέλε Φραντσόνι, μια σερβιτόρα στο Μίσιγκαν, ξεκίνησε το 2020 με τους καλύτερους οιωνούς. Ειδικότερα, σέρβιρε ένα ζευγάρι στο εστιατόριο όπου δουλεύει, κι ενώ ο λογαριασμός τους ήταν μόλις 23 δολάρια, της έδωσαν φιλοδώρημα 2.020 δολαρίων. «Ευτυχισμένο το νέο έτος» έγραψε το ανώνυμο ζευγάρι επάνω στον λογαριασμό. «2020 tip challenge», με τη Φραντσόνι να μην μπορεί να το πιστέψει. «Πράγματα όπως αυτό δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμένα» δήλωσε στους Alpena Times, όπως μεταδίδει το CNN.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass