Με πάνες ακράτειας οι γιατροί στην Ουχάν

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2020 20:22

ΠΕΚΙΝΟ
Τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην κινεζική πόλη Ουχάν, εκεί όπου πρωτοεμφανίστηκε ο νέος κορονοϊός, φοράνε πάνες ακράτειας ενηλίκων. Αυτό γιατί δεν προλαβαίνουν να πάνε στην τουαλέτα λόγω του φόρτου εργασίας όπως

αναφέρει δημοσίευμα της Washington Post.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο λόγος δεν είναι μόνο αυτός. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι φοβούνται μη σκίσουν τις προστατευτικές στολές τους δεδομένου ότι υπάρχει έλλειψη και πιθανόν να μην μπορέσουν να τις αντικαταστήσουν.
Η Ουχάν, η πόλη των περίπου 11 εκατομμυρίων κατοίκων και πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι, είναι εδώ και 11 μέρες αποκλεισμένη.
Τουλάχιστον 56 εκατομμύρια άνθρωποι σε 18 πόλεις είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένοι καθώς ο ιός έχει σκοτώσει 362 ανθρώπους στη χώρα.
Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν το προσωπικό των νοσοκομείων να δίνει μάχη να αντιμετωπίσει τους ασθενείς που συρρέουν μαζικά στα κατάμεστα νοσοκομεία.
Ένα βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί και το οποίο φέρεται να τράβηξε μια νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Ουχάν, δείχνει διαδρόμους γεμάτους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου ντυμένο με προστατευτική στολή να περνάει πάνω από τρία πτώματα.
Η νοσοκόμα έγραψε ότι το προσωπικό και οι ασθενείς έμειναν με τα πτώματα, τα οποία είναι καλυμμένα με λευκά σεντόνια, επειδή δεν είναι κανένας διαθέσιμος να τα απομακρύνει.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένας ειδικός λοιμωξιολόγος πέθανε από ανακοπή ενώ θεράπευε ασθενείς.
Στο παρελθόν, ο Σιάνγκ Σιτζούν είχε ασχοληθεί με ασθενείς που είχαν μολυνθεί από τη γρίπη των πτηνών και από τη γρίπη.
Μια νοσοκόμα επτά μηνών έγκυος που πήγε στη δουλειά της για να βοηθήσει στη θεραπεία των μολυσμένων από τον κοροναϊό ασθενών κατέληξε να μολυνθεί και η ίδια.
Σημειώνεται πως άλλοι 56 θάνατοι από τον κορωνοϊό ανακοινώθηκαν από τις αρχές της Κίνας.
Τα θύματα της επιδημία έτσι, έφτασαν τα 362, ενώ σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν τα 16.480.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass