ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ:

Εμφάνιση με βασιλικό κόκκινο φόρεμα με κάπα

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 20:53

ΛΟΝΔΙΝΟ
Οι φαν της βασιλικής οικογένειας είχαν για μία ακόμα φορά να δουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σε μία ακόμα επίσημη εμφάνισή τους στο Λονδίνο.


Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν στο Μαουντμπάτεν Φεστιβάλ Μουσικής στο Royal Albert Hall και εντυπωσίασαν. Ο πρίγκιπας Χέρι εμφανίστηκε με την επίσημη στολή του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας , ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε σε ένα κατακόκκινο φόρεμα Safiyya αξίας 1.295 βρετανικών λιρών, το οποίο συνδύασε με ένα σατέν κόκκινο clutch Manolo, ένα κομψό ζευγάρι γόβες Aquazurra και glam σκουλαρίκια Simone Rocha.
Το ζευγάρι έγινε δεκτό στην εκδήλωση, που είναι μία από τις τελευταίες τους βασιλικές υποχρεώσεις, με επευφημίες και χειροκροτήματα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ τονίζοντας παράλληλα ότι Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την είσοδό τους κρατώντας τα χέρια.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκ έχουν ξεκινήσει να εκπληρώνουν μία σειρά από υψηλού προφίλ δεσμεύσεις τις τελευταίες μέρες , πριν εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα μετά την 31η Μαρτίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass