ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ:

Δίνει σε επιχειρήσεις 47% του μισθού των εργαζομένων

Δημοσίευση: 13 Απρ 2020 15:43

ΤΟΡΟΝΤΟ

Η Βουλή των Κοινοτήτων του Καναδά ενέκρινε χθες ένα πρόγραμμα επιδότησης των μισθών προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού. Το πρόγραμμα παρουσιάσθηκε ως το μεγαλύτερο οικονομικό μέτρο στη χώρα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Κοινοβούλιο,συνεδρίασε κατ' εξαίρεση για να εγκρίνει το πρόγραμμα των 73 δισεκ. δολαρίων (47 δισεκ.ευρώ), που αφορά την καταβολή στις επιχειρήσεις του 75% του μισθού των εργαζομένων τους, προκειμένου να αποτραπούν μαζικές απολύσεις. Στη συνεδρίαση παρευρισκόταν και ο πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό. Το κείμενο απομένει να εγκριθεί κι από τη Γερουσία, προκειμένου να τεθεί εν ισχύει και το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε με τη συμφωνία των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η επιδότηση του 75% του μισθού θα έχει περίοδο ισχύος 15 μήνες και θα έχει αναδρομική ισχύ από τις 15 Μαρτίου. Θα αφορά επιχειρήσεις που έχουν, ή θα έχουν, μείωση των εσόδων τους κατά 15% τον Μάρτιο, ή κατά 30% τον Απρίλιο και τον Μάιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass