ΠΟΛΩΝΙΑ

Γυμναστήριο «βαφτίστηκε» εκκλησία για να μείνει ανοιχτό

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2020 12:50

ΒΑΡΣΟΒΙΑ
Ένα γυμναστήριο στην Πολωνία λέει πια πως είναι εκκλησία, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά μέσα στα νέα και αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα που υιοθέτησε προσφάτως η χώρα. Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι ανακοίνωσε το κλείσιμο των γυμναστηρίων την περασμένη βδομάδα, καθώς τα κρούσματα της Covid-19 εκτοξεύτηκαν στη χώρα.

Ακόμα κι έτσι όμως, το Atlantic Sports and Fitness Club της Κρακοβίας δεν λέει να συμβιβαστεί με την ιδέα. Με ανάρτησή της στο Facebook, η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου, M. Jamrοz, δήλωσε πως οι δραστηριότητες του γυμναστηρίου ονομάζονται πια «θρησκευτικό εκκλησίασμα» και οι «πιστοί της Εκκλησίας του Υγιούς Σώματος» μπορούν να προσέρχονται και να «δοκιμάζουν τον εκκλησιαστικό εξοπλισμό». Η ίδια έγραψε επίσης πως «δυσκολεύεστε να το πιστέψετε; Τα πάντα είναι δυνατά σε αυτόν τον κόσμο. Σας καλούμε στα ειδικά εκκλησιαστικά μυστήρια σήμερα». Η ανάρτηση υπέπεσε στην αντίληψη του υπ. Υγείας, Ad. Niedzielski, που δήλωσε στο Twitter πως μια τέτοια παραβίαση των μέτρων είναι «ακραία εγωιστική».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass