Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 01 Νοε 2020 12:50

Χρησιμοποιημένα … εσώρουχα
Η Emily Knight είναι ένα όμορφο και νεαρό μοντέλο που έχει βρει έναν κάπως ιδιαίτερο τρόπο για να βγάζει τα προς το ζην της. Η σούπερ σεξι παρουσία πουλάει τα εσώρουχά της στο διαδίκτυο και κάπως έτσι βγάζει χιλιάδες δολάρια. Μάλιστα, η ίδια έχει καταφέρει να κερδίσει και εκατομμύρια θαυμαστές, οι οποίοι την ακολουθούν στο Instagram και στηρίζουν τη δουλειά της.

Τα εσώρουχα που πουλάει η κοπέλα, σύμφωνα με το edaily, δεν είναι απλά δικά της, είναι ότι τα πουλάει αφού πρώτα τα φορέσει. Οι τιμές ποικίλουν, ανάλογα με το πόσο διάστημα έχει φορέσει τα εσώρουχα. Αυτά που έχει φορέσει μία ημέρα π.χ. κοστίζουν 250 δολάρια, αυτά που έχει φορέσει τέσσερις ημέρες 500, ενώ για αυτά με τα οποία έχει ολοκληρώσει την ικανοποίησή της, η τιμή φτάνει τα 1.000 δολάρια.

 

Τίναξε την μπάνκα
Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το λαχείο είναι ελάχιστες, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε έναν άνδρα από τη Νεμπράσκα να τα καταφέρει. Ο Michael Christiansen από το Νόρφλοκ, αφού είχε κερδίσει ήδη μια φορά το τζάκποτ, έπαιξε ξανά και κέρδισε άλλη μία μικρή περιουσία. Σύμφωνα με το CNN, τον περασμένο Μάρτιο ο Christiansen αγόρασε ένα δελτίο Money Clip Scratch και κέρδισε 50.000 δολάρια. Στις αρχές του Οκτωβρίου αποφάσισε να αγοράσει ξανά, αυτήν τη φορά ένα δελτίο 20X The Money Scratch και κέρδισε ξανά, τα διπλάσια χρήματα – 100.000 δολάρια. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ποιες είναι οι πιθανότητες; Δεν πίστευα ότι είναι αλήθεια» είπε ο Christiansen, προσθέτοντας πως είχε αγοράσει και τα δύο δελτία από την ίδια κάβα της γειτονιάς του. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά τυχερός νιώθει αφού πρόσφατα έχασε την κόρη του και δεν αποκλείει τελικά να χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να αγοράσει το σπίτι που η κόρη του νοίκιαζε για να μείνει.

 

Πετούσε λεφτά από το παράθυρο
Η κινεζική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, αφού σκόρπισε μια «παραδεισένια βροχή από χαρτονομίσματα» σε περαστικούς από το παράθυρο του διαμερίσματός του. Ο άνδρας φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνης. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο 29χρονος άνδρας «δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα», αφού είχε λάβει ναρκωτικά στο σπίτι του, που βρίσκεται στον 30ό όροφο κτιρίου της Τσονγκκίγνκ, στη νοτιοδυτική Κίνα. Τότε, άρχισε να πετά μετρητά από το παράθυρό του στον δρόμο. Τοπικά ΜΜΕ έγραψαν για την «παραδεισένια βροχή χαρτονομισμάτων από τον ουρανό», ενώ το βίντεο από το περιστατικό της 17ης Οκτωβρίου έχει προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές. Το οπτικοακουστικό υλικό δείχνει την κίνηση στον δρόμο να έχει «παγώσει», καθώς δεκάδες πολίτες εγκατέλειπαν τα οχήματά τους ή περπατούσαν ανάμεσα στα αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου, για να πιάσουν τα χρήματα.

 

Φυστίκης
Ο Ιταλός αγρότης Κρίστιαν Μαλότσι δεν πίστευε στα μάτια του όταν ένα από τα οκτώ σκυλιά του, η Σπελάκια, γέννησε ένα κουτάβι με πρασινωπή γούνα. Το μικροσκοπικό κουτάβι, το οποίο βαφτίστηκε αμέσως Pistachio (Πιστάκιο, Φυστίκης), ήταν ένα από τα πέντε κουτάβια της γέννας της Σπελάκια στις 9 Οκτωβρίου, όλα με λευκή γούνα, ίδιο χρώμα με τη γούνα της ημίαιμης μητέρας τους. Όλα εκτός από τον Φυστίκη. Ο Μαλότσι έχει ένα αγρόκτημα στη Σαρδηνία μαζί με τον κουνιάδο του, τον Τζανάντζελο Λίπερι. Είναι εξαιρετικά σπάνιο για έναν σκύλο να γεννιέται με πρασινωπή γούνα. Αυτό θεωρείται ότι συμβαίνει όταν ανοιχτόχρωμα κουτάβια έρχονται σε επαφή, μέσα στη μήτρα της μητέρας τους, με μια πράσινη χρωστική ουσία, την χολοπρασίνη. Αυτή είναι η ίδια ουσία που προκαλεί το πράσινο χρώμα στους μώλωπες. Ωστόσο, το ιδιαίτερο χρώμα του Πιστάκιο δεν θα διαρκέσει για πάντα. Το ζωηρό πράσινο χρώμα της γούνας του την ημέρα της γέννησής του ξεθωριάζει μέρα με τη μέρα και θα συνεχίσει να ξεθωριάζει όσο μεγαλώνει.

 

Πουλάνε σπίτια για… 1€
Μια γραφική πόλη στη Σικελία, το Σαλέμι, προχωρά σε πωλήσεις ακινήτων σε πραγματικά εξευτελιστικές τιμές, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει κατοίκους. Στη διάρκεια του Νοεμβρίου, μερικές δεκάδες κτίρια υπό κατάρρευση θα δημοπρατηθούν, με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στο 1 ευρώ – λιγότερο από όσο κοστίζει ένας εσπρέσο! Ο δήμαρχος της πόλης, Ντομένικο Βενούτι, ελπίζει ότι το σχέδιο θα ξαναδώσει ζωή στο Σαλέμι, που εγκαταλείφθηκε το 1968 μετά από έναν τρομερό σεισμό. Ήδη το δημοτικό συμβούλιο έχει προχωρήσει σε έργα υποκατάστασης των υποδομών, της ηλεκτροδότησης και του αποχετευτικού συστήματος της πόλης, εν αναμονή των νέων κατοίκων. Αν και πολλά από τα σπίτια προς πώληση στο Σαλέμι, που χρονολογούνται στο 1600, έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από τον σεισμό, άλλα βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση. Οι επίδοξοι ιδιοκτήτες είναι υποχρεωμένοι να στείλουν λεπτομερή σχέδια ανακαίνισης των κτιρίων που τους ενδιαφέρουν, για να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το σχέδιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass