ΠΟΥΤΙΝ

Παζαρεύει εμβόλια με τις χώρες-μέλη BRICS

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 12:50

ΜΟΣΧΑ
Η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά του κορονοϊού μπορεί να ξεκινήσει στην Κίνα και την Ινδία, σύμφωνα με τον Βλ. Πούτιν. Την ίδια ώρα, η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργασθεί με τις χώρες-μέλη της ομάδας BRICS στον τομέα της παραγωγής του εμβολίου και στον εμβολιασμό, δήλωσε χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της 12ης συνόδου κορυφής των χωρών-μελών της BRICS, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πρόσφατα, ο Ρώσος πρόεδρος συζήτησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, για την πιθανότητα διάθεσης του ρωσικού εμβολίου στο Ισραήλ. Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι τα ρωσικά εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι αποτελεσματικά και ασφαλή και το ζήτημα βρίσκεται στο να αρχίσει η μαζική παραγωγή τους, ενώ επισήμανε ότι ετοιμάζεται το τρίτο ρωσικό εμβόλιο και πρόσθεσε ότι «στην παραγωγή τους και στη χρήση τους είμαστε έτοιμοι να συνεργασθούμε με τις χώρες της ομάδας BRICS».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass