Μπάιντεν: H Δημοκρατία είναι ευαίσθητη

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 13:25

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βλέποντας τα όσα εκτυλίσσονταν στην πρωτεύουσα έκανε μια δήλωση ζητώντας από τον Τραμπ να απαιτήσει να σταματήσει η εισβολή.

Τον κατηγόρησε μάλιστα ευθέως για τα όσα είπε νωρίτερα στην ομιλία του, θεωρώντας πως προκάλεσε το επεισόδιο, που αμαύρωσε την ιστορία της χώρας.
«Καλώ αυτόν τον όχλο να αποχωρήσει και να επιτρέψει στη δημοκρατία να προχωρήσει. Οι λέξεις ενός προέδρου έχουν σημασία, ανεξάρτητα πόσο καλός ή κακός είναι. Καλώ τον Τραμπ να βγει στην τηλεόραση, να υπερασπιστεί το Σύνταγμα και να απαιτήσει να λήξει αυτή η εισβολή. Η απειλή των εκλεγμένων δεν είναι διαδήλωση, είναι αναταραχή. Ο κόσμος παρακολουθεί. Είμαι σοκαρισμένος και θλιμμένος με όσα βλέπω. Τα επεισόδια μας θυμίζουν πως η δημοκρατία είναι ευαίσθητη. Για να τη διατηρήσει κανείς χρειάζονται ηγέτες που δεν είναι αφοσιωμένοι στο κυνήγι της εξουσίας με κάθε κόστος, αλλά στο κοινό καλό», ανέφερε ο Μπάιντεν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass