ΡΩΣΙΑ

Τρεις νεκροί από χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2021 12:02

ΜΟΣΧΑ
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα που έπληξε ένα χιονοδρομικό κέντρο στο Νορίλσκ της Ρωσίας, στον Αρκτικό Κύκλο, αργά το βράδυ της Παρασκευής.


Οπως ανακοίνωσε το τοπικό παράρτημα του υπουργείου Επειγουσών Καταστάσεων της Ρωσίας, οι διασώστες ανέσυραν νεκρούς δύο ενήλικες, έναν άνδρα 45 ετών, μία 38χρονη γυναίκα και ένα παιδί. Ένας 14χρονος βρέθηκε ζωντανός και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με κρυοπαγήματα.
Σε βίντεο και εικόνες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, διασώστες και εθελοντές αγωνίζονται όλη τη νύχτα υπό αντίξοες συνθήκες και ενώ επικρατούν ισχυροί άνεμοι, να φτάσουν στα κτίρια που θάφτηκαν κάτω από τόνους χιόνι και πάγο.
Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα σε αυτήν την απομονωμένη πόλη των 180.000 κατοίκων. Μεταξύ άλλων θέλει να διαπιστώσει αν τηρούνταν οι κανονισμοί ασφαλείας από τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων. Προς το παρόν δεν έχει διαλευκανθεί σε ποιον ανήκαν τα τέσσερα κτίρια που θάφτηκαν στο χιόνι.
Η χιονοστιβάδα κάλυψε μια έκταση 300 τετραγωνικών μέτρων, φέρεται να δήλωσε η διεύθυνση του χιονοδρομικού κέντρου Γκόρα Οντελνάγια, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass