ΠΟΛΩΝΙΑ

Στα χιονοδρομικά γιόρτασαν τη χαλάρωση

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2021 12:35

ΒΑΡΣΟΒΙΑ


Με χορό, ποτό και αψιμαχίες, πολλοί Πολωνοί γιόρτασαν τη χαλάρωση ορισμένων περιορισμών για την Covid-19 με τους τουρίστες –πολλοί εξ αυτών χωρίς μάσκα– να συρρέουν στο χιονοδρομικό θέρετρο του Ζακοπάνε. Από προχθές οι πίστες του σκι επαναλειτουργούν δοκιμαστικά για δύο εβδομάδες στην Πολωνία. Κινηματογράφοι, θέατρα και ξενοδοχεία ξανάνοιξαν επίσης, αλλά λειτουργούν στο 50% της χωρητικότητάς τους.
Πολλοί απ’ όσους είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του Ζακοπάνε γιόρταζαν επίσης τη δεύτερη θέση που κατέλαβε ο Πολωνός Αντρέι Στέκαλα σε αγώνα άλματος με σκι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Συγκρούσεις, καυγάδες, διαφωνίες, καταστροφές σε καταστήματα... ένα καμένο αυτοκίνητο», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ρομάν Βίτσορεκ μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι TVN 24. «Θυμάμαι και άλλες τέτοιες καταστάσεις... αλλά όχι τόσο βίαιες», πρόσθεσε. Τα εστιατόρια λειτουργούν προς το παρόν μόνο με παράδοση κατ’ οίκον και η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass