ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Οι δημοσκοπήσεις «δείχνουν» άνετη νίκη στη Ν. Καρολίνα

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2024 10:49

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η Νίκι Χέιλι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μιας ταπεινωτικής ήττας στην πολιτεία που υπηρέτησε ως κυβερνήτης για δύο χρόνια, αν ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως αναμένεται, αποσπάσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές.


Η Χέιλι, η οποία υπολείπεται του Τραμπ με διψήφιο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις, έχει ορκιστεί να παραμείνει στην κούρσα τουλάχιστον μέχρι τη Σούπερ Τρίτη της 5ης Μαρτίου - ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Σαββάτου στη Νότια Καρολίνα.
Παρά τις δύο θητείες της ως δημοφιλής κυβερνήτης, η Χέιλι δεν μπόρεσε να καλύψει τη δημοσκοπική διαφορά από τον Τραμπ, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Οι αποφασιστικές νίκες του Τραμπ στις τέσσερις πρώτες προκριματικές εκλογές έχουν προσδώσει «αέρα» στην προσπάθειά του για το χρίσμα. Ως η τελευταία μεγάλη αντίπαλός του που έχει απομείνει, η Χέιλι έχει οξύνει τις επιθέσεις της κατά του πρώην προέδρου, επικρίνοντας την ηλικία του 77χρονου πρώην προέδρου, καθώς και τις απειλές του προς τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass