ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες πριν την επιστροφή του ψύχους

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2024 7:25

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Ένα σφοδρό ψυχρό μέτωπο αναμένεται στις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες, ωστόσο προς το παρόν, εκατομμύρια Αμερικανοί σε ένα μεγάλο τμήμα των μεσοδυτικών πολιτειών, της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ και του αμερικανικού Νότου θα απολαύσουν σήμερα μια δεύτερη ημέρα με θερμοκρασίες που παραπέμπουν περισσότερο στον Ιούνιο.

Θερμοκρασίες που θυμίζουν καλοκαίρι αναμένονται σε ορισμένες περιοχές. Στο Τέξας, ο υδράργυρος προβλέπεται να ανέλθει στους 27 βαθμούς Κελσίου, αφότου εκτοξεύτηκε στους σχεδόν 34 βαθμούς Κελσίου στο Ντάλας και άλλες πόλεις χθες, σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στο Κίλιν του Τέξας, σε απόσταση περίπου 240 χιλιομέτρων νότια του Ντάλας, η ανώτερη θερμοκρασία αναμένεται στους 32 βαθμούς Κελσίου, αφότου τα θερμόμετρα στην πόλη με πληθυσμό 150.000 κατοίκων έδειξαν τη θερμοκρασία ρεκόρ των 38 βαθμών Κελσίου χθες. Οι μετεωρολόγοι λένε πως είναι δύσκολο να συνδέσουν το εντυπωσιακό καιρικό μοτίβο με την προερχόμενη από τον άνθρωπο κλιματική αλλαγή, ωστόσο τέτοια ακραία φαινόμενα είναι ολοένα και συχνότερα εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη, όπως τονίζουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass