ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ: Στους 140 οι νεκροί

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 7:30

ΜΟΣΧΑ

Οι Ρώσοι ερευνητές έκαναν χθες γνωστό πως έχουν λάβει 143 αναφορές σχετικά με ανθρώπους που αγνοούνται, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή.

Η Ερευνητική Επιτροπή αναφέρει σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε ότι 84 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ άλλων οι σοροί πέντε παιδιών ηλικίας 9 έως 16 ετών. Επισημαίνει πως διεξάγονται εξετάσεις για να καθοριστούν οι ταυτότητες των υπόλοιπων θυμάτων. Την ίδια ώρα, ένα ρωσικό ενημερωτικό μέσο έγραψε χθες ότι τουλάχιστον 95 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι μετά την επίθεση της περασμένης εβδομάδας κοντά στη Μόσχα. Μέσω των social media, δεκάδες ζητούν βοήθεια για να βρουν συγγενείς τους, πιθανόν θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης. Ο επίσημος απολογισμός από την επίθεση στο Crocus City Hall ανέρχεται τώρα σε 140 νεκρούς και 182 τραυματίες. Όμως, το μέσο Baza, που έχει καλές επαφές με τις υπηρεσίες ασφαλείας και επιβολής του νόμου της Ρωσίας, έγραψε πως επιπλέον 95 άνθρωποι εμφανίζονται σε καταλόγους που έχουν συντάξει οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων και βασίζονται στις εκκλήσεις πολιτών για αγνοούμενους συγγενείς τους. «Αυτοί οι κατάλογοι περιλαμβάνουν ανθρώπους με τους οποίους οι συγγενείς τους δεν έχουν καταφέρει να έλθουν σε επαφή μετά την τρομοκρατική επίθεση, όμως που δεν βρίσκονται στον κατάλογο των νεκρών ή των τραυματιών», γράφει το Baza. «Ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν πεθάνει, όμως δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass