Ο Πέδρο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί

«ΠΑΓΩΣΕ» ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2024 7:00

ΜΑΔΡΙΤΗ
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, δήλωσε χθες ότι θα αναστείλει την πολιτική του ατζέντα, προκειμένου να «σταματήσει και να σκεφτεί» αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής.

Σε «επιστολή προς τους πολίτες» που κοινοποίησε στο X, ο Ισπανός πρωθυπουργός σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «χρειάζομαι επειγόντως μια απάντηση στο ερώτημα αν αξίζει τον κόπο. Αν πρέπει να συνεχίσω να ηγούμαι της κυβέρνησης ή να αποποιηθώ αυτή την τιμή».
Στην επιστολή του, ο Πέδρο Σάντσεθ αναφέρεται στις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και η σύζυγός του, Μπεγκόνια Γκόμεθ, κάνοντας λόγο για «στρατηγική παρενόχλησης και κατεδάφισης».
Επισημαίνεται πως την Τρίτη, δικαστήριο της Μαδρίτης ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα κατά της συζύγου του, για αθέμιτη άσκηση επιρροής και διαφθορά, έπειτα από μήνυση του ακροδεξιού συνδικάτου Manos Limpias.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός προτίθεται να ανακοινώσει την απόφασή του τη Δευτέρα και μέχρι τότε θα διακόψει τις δραστηριότητές του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass