ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκοψαν πίτα οι Σκαμνιώτες

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2016 0:42

O Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Ολυμπος», με το Διοικητικό του Συμβούλιο έκοψε πρόσφατα την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Συλλόγου, στην ισόγεια αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου του Αμπελώνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. σε όλους τους μαθητές των χορευτικών τμημάτων και στη χοροδιδάσκαλο Ελένη Φλίκα, καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και κάθε ευτυχία - προσωπική και οικογενειακή τους ευχαρίστησε για τις θαυμάσιες εμφανίσεις που έκαναν τη χρονιά που μας πέρασε και τους παρότρυνε να συνεχίσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια και το 2016.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε o χορευτής Θεόδωρος Ξάφης, το δώρο που αντιστοιχούσε σε ένα ηλεκτρονικό ρολόι γραφείου. Το Δ.Σ. τα παιδιά και η χοροδιδάσκαλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 08:30 μ.μ. στο κέντρο «Νεραϊδα» στο 8ο χιλ. Λάρισας Αμπελώνα, στον ετήσιο χορό του Συλλόγου που θα παρουσιάσουν ένα μέρος από τους παραδοσιακούς χορούς που διδάχθηκαν, με ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass