ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Πού πήγαν τα λεφτά;»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 0:21

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Απολυόμενοι εργαζόμενοι στην πρώην ΕΑΣ Φαρσάλων που είναι σε εκκαθάριση εδώ και 18 μήνες λόγω υπερβολικών χρεών με επιστολή τους στην "Ε" ζητούν να πληροφορηθούν πού πήγαν τα χρήματα από τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2014, από το ενοίκιο του εκκοκκιστηρίου και άλλων αποθηκευτικών χώρων κ.λπ. και με ποιες διαδικασίες πουλήθηκαν τα αρχεία και ο μηχανογραφικός εξοπλισμός, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Απολυόμενοι εργαζόμενοι της πρώην ΕΑΣ Φαρσάλων ζητούμε να πληροφορηθούμε για τα εξής: Δεκαοκτώ μήνες πέρασαν από τότε που η ΕΑΣ Φαρσάλων πήγε σε εκκαθάριση λόγω υπερβολικών χρεών προς εργαζομένους, ελληνικό δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζα, ΔΕΗ κ.λπ. Αν και εισπράχτηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων από τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2014, από ενοίκιο εκκοκκιστηρίου και άλλων αποθηκευτικών χώρων, προμήθεια από την επιστροφή ΦΠΑ των αγροτών, παρ΄ όλα αυτά οι εργαζόμενοι δεν πήραν τίποτα. Πού πήγαν άραγε αυτά τα χρήματα; Ποιος και πώς τα εισέπραξε και πού τα διέθεσε;

Μήπως πληρώθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων; Μήπως πληρώθηκε το ελληνικό δημόσιο; Μήπως κάποιες άλλες υποχρεώσεις; Περιμένουμε απαντήσεις από την πρώην διοίκηση της υπό εκκαθάριση ΕΑΣ.

Θέλουμε επίσης να μας πουν, έναντι ποίου ποσού και με ποιες διαδικασίες πούλησαν τα αρχεία και τον μηχανογραφικό εξοπλισμό στον νεοσύστατο συνεταιρισμό. Πιστεύουμε ότι θα ενημερωθούμε μέσω του Τύπου για όλα αυτά, όχι μόνο εμείς οι εργαζόμενοι αλλά και οι αγρότες της επαρχίας μας διότι είναι περιουσιακά στοιχεία των αγροτών και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τα ξεπουλάει, σαν να είναι δικά του. Εάν δεν έχουμε απαντήσεις, τον λόγο θα έχει ο αρμόδιος εισαγγελέας".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass