ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κοπή πίτας και ευχές να... μην περάσει το ασφαλιστικό

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2016 8:19

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου παρουσία, του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστ. Αντωνίου, του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Μιχ. Βενιζέλου, του καθηγητή Ιωάν. Φεζουλίδη που εκτελεί χρέη διοικητή του Νοσοκομείου, διευθυντών Υπηρεσιών και πλήθους εργαζομένων.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Κων. Λαρίσης ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου με αφορμή το 2016 για να αναφερθεί και στα προβλήματα των εργαζομένων και τις δράσεις του Συλλόγου για την επίλυση των προβλημάτων.
Σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «παλέψαμε από την αρχή του 2015 ν’ αποκαταστήσουμε τη μακροχρόνια αδικία, που γινόταν εις βάρος των εργαζομένων του ΠΓΝΛ αναφορικά με την πληρωμή των δεδουλευμένων. Φαίνεται, ότι με τον προϋπολογισμό του 2016 για τα νυχτερινά, αργίες και εξαιρέσιμα μπαίνει επιτέλους τέρμα στο απαράδεκτο φαινόμενο της περσινής περικοπής κατά 30% των αποδοχών στο κυκλικό ωράριο, αλλά και στη μη πληρωμή των υπερωριών.
Ως γνωστόν το 2015, δεν πιστώθηκε ούτε ένα ευρώ στους δικαιούχους των υπερωριών. Το 2015 είχαμε μηδενικές προσλήψεις. Οι χιλιάδες, που ανακοινώθηκαν έμειναν στις καλένδες. Φαίνεται, ότι το 2016 θα δώσει τους πρώτους νέους συναδέλφους αλλά αυτοί δεν θα είναι ούτε σταγόνα στον ωκεανό. Οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται, η γενικευμένη σωματική και ψυχική κατάρρευση των συναδέλφων μας είναι προ των θυρών.
Το φλέγον και ζωτικής σημασίας θέμα, που πρέπει να αγωνιστούμε είναι το νέο ασφαλιστικό. Το απαράδεκτο Νομοσχέδιο, που θέλει να φέρει η Κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή θα είναι η ταφόπλακα για την κοινωνική μας ασφάλιση. Νομοσχέδιο που δεν πρέπει να περάσει...» κατέληξε ο πρόεδρος ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι κ. Αντωνίου, Βενιζέλος και Φεζουλίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass