EUROPA SECURITY:

Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων

* Στην Ελασσόνα το Σάββατο 26 Μαρτίου

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2016 8:30

 

Τις νέες της εγκαταστάσεις στην Ελασσόνα, στην οδό 6ης Οκτωβρίου 73, εγκαινιάζει το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 7:30 το απόγευμα η Europa Security ερχόμενη ακόμη πιο κοντά στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας.

Η διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Δήμητρα Γκάφα προσκαλεί τους κατοίκους της Ελασσόνας να γνωριστούν από κοντά και να ενημερωθούν σε θέματα ασφάλειας. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Η Europa Security είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία που από το 1992, έχει συνδέσει το όνομά της με την ασφάλεια. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φύλαξης υψηλού επιπέδου, καθώς και μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και διαρκή συντήρηση εξελιγμένων συστημάτων προειδοποίησης και προστασίας υψηλής τεχνολογίας σε ιδιώτες αλλά και ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις.

Με έδρα τη Λάρισα, την Ηρ. Πολυτεχνείου 63, με τρία υποκαταστήματα – στην Ελασσόνα, τη Νίκαια και τον Πλαταμώνα - αλλά και συνεργάτες στις πρωτεύουσες όλων των Νομών, μπορεί και καλύπτει με τις υπηρεσίες της όλη τη Θεσσαλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass