ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στον διοικητή Στρατιάς ο Γ. Κατσιαντώνης

* Επισκέψεις σε Γηροκομείο και Οικοτροφείο «Ελευθερία»

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2016 1:00

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, πραγματοποίησε στον διοικητή της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων. Στην επίσκεψη, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Κατσιαντώνης συνομίλησε με τον αντιστράτηγο για θέματα της επικαιρότητας καθώς και για θέματα κοινού ενδιαφέροντός τους από την περίοδο της θητείας του αντιστράτηγου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

* Πασχαλινό μήνυμα ελπίδας, ανθρωπιάς και χαράς μετέφερε με τις ευχές του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Κατσαντώνης επισκέφτηκε τη δομή, στην οποια φιλοξενούνται, σε κλίμα θαλπωρής και οικογενειακής ζεστασιάς, άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, αντάλλαξε μαζί τους πασχαλινές ευχές και δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τις αγκαλιές των ανθρώπων που φιλοξενούνται στο χώρο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Κατσιαντώνης ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες και στον διευθυντή του Γηροκομείου, κ. Παύλο Τσούμα, με τον οποίο, επ' αφορμή της συνάντησής τους, συζήτησαν για τις συνθήκες της ζωής των ενοίκων στο χώρο και τις εν γένει ανάγκες λειτουργίας και οικονομικής υποστήριξής του, με κύρια και βασική προτεραιότητα την ένταξη του τροφείου του Γηροκομείου στις παροχές του ΕΟΠΥΥ, ενώ ευχές αντάλλαξε και με το προσωπικό του Γηροκομείου.

* Αναστάσιμες ευχές με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία αντάλλαξε με τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό του οικοτροφείου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στη Λάρισα, ο κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, βουλευτής Νομού Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Κατσαντώνης επισκέφτηκε το οικοτροφείο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», μια δομή η οποία φιλοξενεί 12 ενήλικες με αυτισμό (ηλικιών μεταξύ 22-40 ετών). Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του οικοτροφείου, ενημερώθηκε για το έργο της δομής και συνομίλησε με εργαζόμενους, όντας και ο ίδιος πολύ καλός γνώστης του τι σημαίνει άτομα με ιδιαιτερότητες. Ο κ. Κατσιαντώνης εξήρε το έργο της δομής και πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο για τους επωφελούμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass