ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΒΚΤ: Μεγάλη παρουσίαση στο Συκούριο Λάρισας

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2016 8:19

 

Μια μοναδική υπαίθρια και βιωματική εμπειρία έζησαν την Πέμπτη 19 Μαΐου στο Συκούριο, κάτοικοι και αγρότες της ευρύτερης περιοχής. Η εταιρία ΜΕΪΔΑΝΗΣ-ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή ελαστικών εκτός δρόμου ΒΚΤ και ο επίσημος συνεργάτης της εταιρίας κ. ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ, ετοίμασαν την πρώτη εκδήλωση στην περιοχή σχετικά με τα αγροτικά ελαστικά AGRIMAXτης εταιρίας ΒΚΤ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Νταφούλης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Λανάρας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των ελαστικών εν ώρα εργασίας, με δοκιμή των ελαστικών σε δυο διαφορετικά τρακτέρ μεγάλης ιπποδύναμης με προσαρτήματα για διαφορετικές εργασίες. Επίσης άκουσαν και είδαν στην πράξη ορισμένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά των ελαστικών της ΒΚΤ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και απολαυστικά μεζεδάκια.

Λίγα λόγια για την ΒΚΤ:

• Έχει εδραιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών εκτός δρόμου παγκοσμίως

• Παράγει ελαστικά για αγροτικά, βιομηχανικά, ανυψωτικά και χωματουργικά οχήματα, ειδικών χρήσεων (ορυχεία, λιμάνια, MonsterJam),πολλαπλών εφαρμογών, οχημάτων παντός εδάφους (ATV), χλοοκοπτικά, κ.α.

• Διαθέτει υπερπλήρη γκάμα ελαστικών αλλά και προδιαγραφών η οποία και συνεχώς εμπλουτίζεται. Επενδύει αδιαλείπτως στην Έρευνα και Τεχνολογία και με ιδιαίτερα πολύπλοκο και ακριβή προγραμματισμό, αναπτύσσει περισσότερες από 150 νέες διαστάσεις/προδιαγραφές ετησίως. Αυτό συνδυάζεται με τον ταχύτατο ρυθμό ανάπτυξης νέων προϊόντων (8-10 εβδομάδες)

• Τα ελαστικά της ΒΚΤ επιλέγονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αγροτικών ελκυστήρων και μηχανημάτων παγκοσμίως, όπως ενδεικτικά JOHN DEERE, DEUTZ FAHR, FENDT, SAME, NEW HOLLAND, CASE, CLAAS, MASSEY FERGUSON, LANDINI,JCB, KUBOTA, CATERPILLAR και πολλούς άλλους

• Το 2004 έγινε το λανσάρισμα της σειράς RadialΑγροτικών ελαστικών της ΒΚΤ,AGRIMAX, που αποτελούν την κορωνίδα των προϊόντων της εταιρίας. Τα ελαστικά AGRIMAX παράγονται σε διαστάσεις ζάντας από 16’’ ως 54’’ στις σειρές 95/90/85/80/75/70/65/60/50 και φάρδος από 200 έως 1050 mm και συνδυάζουν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως:

• Ομοιομορφία στη φθορά

• Αυξημένη μεταφορική ικανότητα και δυνατότητα έλξης

• Ελαχιστοποίηση συμπίεσης του εδάφους

• Άνεση, σταθερότητα και καλή οδική συμπεριφορά

• Οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου

• Αυξημένη προστασία από πέτρες και εξαιρετική ικανότητα αυτοκαθαρισμού

• Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αποφυγή πρόωρης γήρανσης

Επίσημος συνεργάτης

ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ

Εμπόριο ελαστικών -

βουλκανιζατέρ - κινητό συνεργείο

ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τηλ. 24950-52443

6936-927796

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass