ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 17ης ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Χορωδιακή μαγεία στην Αγιά

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 0:49

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προ ημερών η 17η Χορωδιακή Συνάντηση Αγιάς.

Το μουσικόφιλο κοινό της κωμόπολης, που βρέθηκε στην αίθουσα «Αλέξανδρος Αλεξούλης» του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρυσαλλίδα», είχε την ευκαιρία να απολαύσει τρεις εξαίρετες χορωδίες, οι οποίες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν για την άριστη απόδοση των τραγουδιών που ερμήνευσαν.

Από τη Φθιώτιδα συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Συλλόγου Επτανησίων «Ιωάννης Κουντούρης» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ιωάννη Σαράτση. Στο πιάνο συνόδευσε η Μάιρα Παπαποστόλου, ενώ στο solo τραγούδι «Πόσο λυπάμαι» ήταν η Μαρία Καπάτου.

Από τη Λειβαδιά πήρε μέρος η Δημοτική της Χορωδία υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου Γιώργου Κοσμίδη, ενώ η αγιώτικη συμμετοχή ήταν η Δημοτική Χορωδία «Δημήτριος Τζιτζιλέρης» υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία της μαέστρου Δήμητρας Μπουρντένα. Στο πιάνο συνόδευσε η Ευγενία Μαμανού, ενώ την παράσταση έκλεψαν δύο μαθητές της Μουσικής Σχολής Δήμου Αγιάς. Ο Μάκης Καββαδίας στην κιθάρα και η Δέσποινα Ντικούλη που τραγούδησε solo τα τραγούδια «Νεράιδα του γιαλού» και «Λίγα λουλούδια».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και ο Βασίλης Βαλάρης, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ», διοργανώτριας της όλης εκδήλωσης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος Αγιάς Χριστίνα Γιαννουλέα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γρηγόρης Καλαγιάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» Χρήστος Σκαρκάλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας και η διευθύντρια της Μουσικής Σχολής Γεωργία Μπαράκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass