Σωματεία για τον θάνατο του Θαν. Βάιου

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2016 23:13

Με αφορμή τον θάνατο του συνδικαλιστή του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Θανάση Βάιου, σωματεία της Λάρισας εξέδωσαν ανακοινώσεις. Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Νομού Λάρισας σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το πρόωρο χαμό του συνάδελφου και συναγωνιστή Θανάση Βάϊου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του.

Πορεύτηκε σεμνός, ανιδιοτελής, αταλάντευτος και μαχητικός συνδικαλιστής, αγωνιστής για το δίκιο του εργάτη. Η πρωτοπόρα δράση και στάση ζωής του και θα μας δίνει κουράγιο στον δύσκολο, αλλά δίκαιο αγώνα μας, τον οποίο υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και να φέρουμε νικηφόρα σε πέρας, μαζί με χιλιάδες νέους αγωνιστές που θα μπουν στη θέση του».

Ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλληλων Ν. Λάρισας τονίζει ότι η «διοίκηση του Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων Λάρισας, με βαθιά λύπη, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας και πρωτοπόρου αγωνιστή και συνδικαλιστή Θανάση Βάιου για τον πρόωρο χαμό του.

Η στάση ζωής του αποτελεί και για μας, όπως και για όλη την εργατική τάξη της πόλης μας, παράδειγμα και πρότυπο ανιδιοτελούς, πρωτοπόρας και αταλάντευτης δράσης. Η πίστη του στις αξίες, τα ιδανικά, τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, όπως και η βαθιά του πίστη για την επικράτηση των ιδανικών αυτών είναι στοιχεία που τον χαρακτήρισαν στη μεγάλη αγωνιστική του πορεία μέχρι και το τέλος του. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τα λίγα και σταράτα παλικαρίσια λόγια του σε κάθε στιγμή της ταξικής πάλης και δράσης, την απέχθειά του στις φλυαρίες, την άμεση προτροπή του για δράση, την αταλάντευτη στάση του απέναντι στους αντιπάλους της εργατικής τάξης και των συμφερόντων της.

Στον πρώην Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, τον Αγωνιστή οικοδόμο σύντροφό μας, ευχόμαστε καλό ταξίδι και ας αποτελέσει η αξέχαστη στάση και δράση του παρηγοριά και ελπίδα για την οικογένειά του, για τους εργάτες και εργάτριες όλης της πόλης μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass