ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Καινοτόμο εργαλείο το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο

* Συμμετείχαν Δήμος, Επιμελητήριο Κιλκίς, επαγγελματίες

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2016 9:40

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Mία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Το ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο μια σύγχρονη μορφή εμπορικών συναλλαγών» πραγματοποίησαν από κοινού ο Δήμος Τυρνάβου και το Επιμελητήριο Κιλκίς με την υποστήριξη του Πανεπαγγελματικού Σωματείου Αμπελώνα στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενημερωθούν οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των αγροδιατροφικών προϊόντων για το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο e-Auction Market, ένα μοναδικό, καινοτόμο εργαλείο, που δημιούργησε και διαθέτει εντελώς δωρεάν το Επιμελητήριο του Κιλκίς προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της χώρας.

Το ηλεκτρονικό δημοπρατήριο μπορεί να αξιοποιηθεί από μεμονωμένους παραγωγούς αλλά και επιχειρήσεις, για τη διεξαγωγή εμπορικών αγοραπωλησιών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι μέσα από το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του και να επωφεληθούν για να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ευρύτερο δίκτυο αγοραστών, να επιτύχουν καλύτερες τιμές μέσα από απ’ ευθείας διαπραγμάτευση, αναπτύξουν τις εξαγωγές των προϊόντων τους, να αξιοποιήσουν σύγχρονες καινοτομίες και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Η καθιέρωση του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου e-Auction Market ως μέσου διεξαγωγής αγοραπωλησιών, εντός και εκτός συνόρων, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, ισχυροποιώντας το ρόλο τους, ενισχύοντας την επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα τους, συμβάλλοντας εποικοδομητικά στην ανάπτυξη του τόπου.

Μετά το τέλος της ημερίδας ο πρόεδρος του Πανεπαγγελματικού Σωματείου Αμπελώνα κ. Αριστοτέλης Ανδρέου τόνισε στην «Ε»»

«Το ηλεκτρονικό δημοπρατήριο (e-auction) είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για να διασφαλιστεί το εισόδημα των αγροτών χωρίς τους μεσάζοντες. Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη ο πρωτογενής τομέας των αγροτοδιατροφικών προϊόντων και η μεταποίηση τους να χρησιμοποιούν το e-auction όπως κάνει η Ιταλία που διακινεί το 88% του όγκου των προϊόντων της.

Είναι εύκολο στη χρήση και παρέχονται δωρεάν οδηγίες στην e- σελίδα του.

Γιατί πρέπει να στηρίξουμε το e-auctio.

Eκτός της εγχώριας αγοράς τα προϊόντα θα έχουν πρόσβαση στην Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Εταίροι του e- Δημοπρατηρίου εκτός του Επιμελητηρίου Κιλκίς είναι το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο και το Ελληνογερμανικο Επιμελητήριο.

Πιστοποιούνται αγοραστές κα πωλητές.

Όποιες διαφορές προκύψουν νομικά επεμβαίνει το Επιμελητήριο.

Είναι δωρεάν και η έναρξη του ορίζεται για το 2017.

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο από τα like στο e-auction που είναι το μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass