ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΣΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Πλήθος κόσμου στη 17η Γιορτή Πίτας Πυργετού

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2016 9:17

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Πλήθος κόσμου και φέτος στη Γιορτή Πίτας που πραγματοποιήθηκε στον Πυργετό. Η Γιορτή Πίτας έκλεισε φέτος 17 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργετού.

Οι γυναίκες του Πυργετού έφτιαξαν και προσέφεραν στους επισκέπτες παραδοσιακές πίτες που έφτιαξαν με μεράκι και με αγνά ντόπια υλικά.

Την εκδήλωση άνοιξε η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεωργία Σούκου η οποία καλωσόρισε όλους τους παρευρεθέντες και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και τα χορευτικά που συμμετείχαν.

Στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε χαρακτηριστικά σε "μια εποχή που ο κόσμος φλέγεται, σε μια εποχή ανασφάλειας εμείς απαντάμε με τον πολιτισμό, γιατί ο πολιτισμός ενώνει, κάνει ανθρώπους δυνατούς». Ο κ. Αγοραστός συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργετού για την επιτυχία και διοργάνωση της εκδήλωσης ακόμη περισσότερο τις γυναίκες του χωριού που δημιούργησαν παραδοσιακές πίτες για την εκδήλωση.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ο οποίος μίλησε για τον εθελοντισμό, τη δυναμικότητα των νέων παιδιών που συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους καθώς είναι σίγουρος ότι θα πάνε το σύλλογο ακόμα πιο ψηλά. Έδωσε επίσης συγχαρητήρια στις γυναίκες του χωριού, στην Περιφέρεια και τον ΔΟΠΑΠΕΠ για τη στήριξη και διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς. Τέλος ο κ. Κολλάτος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή διασκέδαση και καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη 17η Γιορτή Πίτας παρευρέθηκαν ακόμη ο πατέρας Αλέξανδρος, ο αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Διψάνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Μπουζέκης και κ. Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος της Τ.Κοινότητας κ. Αθανάσιος Λαϊνας, ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας κ. Κώστας Γιαννούλας, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Πανθεσσαλικής Ομοσπονδίας και της Πανθεσσαλικής Ομοσπονδίας Καναδά κ. Γεώργιος Πουρνάρας, διευθυντές και καθηγητές των δημοσίων σχολείων του Πυργετού, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Στη λαχειοφόρο που έκανε ο σύλλογος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι τυχεροί λαχνοί είναι: 883, 693, 1322, 1258, 634, 252, 354.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass