ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ κ. ΧΡ. ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

Ο Δήμος Τυρνάβου στηρίζει τον πρωτογενή τομέα

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2016 10:00
Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων στο Αργυροπούλι Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων στο Αργυροπούλι

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Η ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα στον Δήμο Τυρνάβου είναι στις πρώτες προτεραιότητες.

Η οικονομία και η ανάπτυξη του τόπου στηρίζεται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή κατανοώντας αυτή την ανάγκη, έχει θέσει ως προτεραιότητά της την υποστήριξη και προώθησή τους.

Η προτεραιότητα αυτή αποτυπώνεται και στη Δ.Κ. Αργυροπουλίου, μια κοινότητα με ανεπτυγμένη την κτηνοτροφική και αγροτική παραγωγή. Όπως δηλώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Xρήστος Κουτίνας. Ο κ. Κουτίνας σημειώνει στην «Ε.τ.Δ» ότι μέσα σε λίγους μήνες από την ημέρα που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή τον Δήμο Τυρνάβου, ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος που ενώνει τις εγκαταστάσεις της ομάδας παραγωγών, στο συσκευαστήριο Αργυροπουλίου με την Τοπική Κοινότητα. Ήταν το πρώτο έργο ασφαλτόστρωσης δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις πέρα από τη δημοτική αρχή και της Τοπικής Κοινότητας Αργυροπουλίου, δηλαδή, να δημιουργηθούν υποδομές ώστε να εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο πρωτογενής τομέας. Το έργο αυτό εξυπηρετεί σήμερα μεγάλο αριθμό παραγωγών, κυρίως γεωργούς αλλά και κτηνοτρόφους, εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Επίσης ο κ. Κουτίνας σημειώνει ότι το τελευταίο διάστημα τα μηχανήματα αγροτικής οδοποιίας είχαν μεγάλη παρουσία στην περιοχή Αργυροπουλίου. Μια περιοχή η οποία έχει πληγεί δύο φορές το τελευταίο διάστημα από έντονα καιρικά φαινόμενα και βροχοπτώσεις που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στους δρόμους.

Όλα τα μέσα –εργαλεία που διαθέτει ο Δήμος Τυρνάβου αλλά και μπουλντόζα της Περιφέρειας Θεσσαλίας εργάστηκαν ώστε, να κρατηθούν οι δρόμοι σε καλό επίπεδο.

Επιμέρους προβλήματα δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν μια συνολική και σοβαρή προσπάθεια και παρά τα προβλήματα στελέχωσης και οικονομικής επάρκειας που υπάρχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι κάτοικοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εικόνα των δρόμων μετά τις εργασίες αποκατάστασης.

Τέλος ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αργυροπουλίου καταλήγει: «Σε άμεση συνεργασία με τη δημοτική αρχή Τυρνάβου προσπαθούμε με όσους τρόπους μπορούμε από τη διοργάνωση της πρώτης Γιορτής Κτηνοτροφίας μέχρι την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων, να στηρίξουμε την τοπική οικονομία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass