ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Τα αγριόχορτα «έπνιξαν» πεζοδρόμιο στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2016 10:59
Κι όμως εδώ «κρύβεται» ένα πεζοδρόμιο… Κι όμως εδώ «κρύβεται» ένα πεζοδρόμιο…

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Έντονα παράπονα εκφράζουν οι περίοικοι στη Γιάννουλη για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, με τα τεράστια χόρτα αλλά και δέντρα που καλύπτουν όλο το μήκος του πεζοδρομίου στην άνοδο της επαρχιακής οδού Λάρισας – Αμπελώνα στο σημείο που αυτός διέρχεται τη Γιάννουλη και ιδιαίτερα στο ύψος του παλιού εργοστασίου.

Οι πολίτες δυσανασχετώντας είπαν στην «Ε» ότι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι τωρινό αλλά υπάρχει εδώ και χρόνια με την εγκατάλειψη του εργοστασίου. Το καλοκαίρι όμως το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Τα χόρτα και τα δέντρα καλύπτουν το πεζοδρόμιο, όπου οι πολίτες αναγκάζονται να περπατούν μέσα στον δρόμο. Έναν δρόμο που ενώνει τη Λάρισα με τον Όλυμπο και από τον οποίο διέρχονται μεγάλα οχήματα, τα λεωφορεία του υπεραστικού και του αστικού ΚΤΕΛ και έχει μεγάλη κίνηση. Επίσης τώρα το καλοκαίρι μέσα στα χόρτα και τα δέντρα βρίσκουν καταφύγιο τρωκτικά ακόμα και φίδια τα οποία τη νύχτα εύκολα περνούν απέναντι σε σπίτια και αυλές.

Ένα άλλο χρόνιο ζήτημα, πέρα από το καθάρισμα, για το οποίο θα πρέπει να βρεθεί λύση είναι τι θα γίνει με το στοιχειωμένο και ερειπωμένο εργοστάσιο το οποίο πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί μόνιμη εστία μόλυνσης αποτελεί, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, χώρο συνεύρεσης ύποπτων ατόμων αφού οι εξώπορτες είναι όχι ανασφάλιστες απλώς αλλά εντελώς διαλυμένες. Μέχρι την ώρα που θα γκρεμιστεί καλό είναι να σφραγιστεί.

Η «Ε» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης του Δήμου Λαρισαίων κ. Κώστα Φατούρα και του έθεσε υπ’ όψιν του παράπονα των συνδημοτών του. Ο κ. Φατούρας κατανοώντας τα αιτήματα και τα παράπονα ενημέρωσε λέγοντας ότι ως Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης έθεσε το ζήτημα εδώ και καιρό στην αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων και αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το συνεργείο που έχει την ευθύνη για τον καθαρισμό να προβεί σε καθαρισμούς τόσο στο συγκεκριμένο τμήμα αλλά και άλλα σημεία των επαρχιακών οδών Αμπελώνα και Φαλάνης, αλλά και σε άλλους δρόμους εντός του σχεδίου πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass