ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 40 εργαζομένων

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2016 7:43 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Αυγ 2016 7:52

Το πράσινο φως για την πρόσληψη 40 συμβασιούχων (εικαστικών, μουσικών, χοροδιδασκάλων κ.ά.) στον Δήμο Λαρισαίων άναψε το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από θετική εισήγηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας.

Ο Δήμος Λαρισαίων εισηγήθηκε την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για υπηρεσίες (με αντίτιμο) στον τομέα του Πολιτισμού.

Η αρχική εισήγηση του Δήμου Λαρισαίων προέβλεπε την κάλυψη 42 θέσεων αλλά από την Αποκεντρωμένη εγκρίθηκαν οι 40 θέσεις οπότε το επόμενο διάστημα, η αρμόδια δημοτική Διεύθυνση Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής πρέπει να εισηγηθεί τις δυο θέσεις που θα περικοπούν, με τον Δήμο Λαρισαίων να προκηρύσσει τον τελικό κατάλογο των θέσεων.

Να σημειωθεί πως η αρχική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, προέβλεπε την κάλυψη των εξής θέσεων: ΠΕ Καθηγητές Ζωγράφοι-Εικαστικοί 5 (θέσεις), ΠΕ Μουσικοί (κιθάρα, αρμόνιο, μπουζούκι κλπ.) 5, ΠΕ Χοροδιδάσκαλοι 5, ΠΕ Θεατρικό Παιχνίδι 5, ΔΕ Εφαρμοσμένων Τεχνών (χειροτεχνία, ξυλογλυπτική, μπατίκ κλπ) 4, ΔΕ Εφαρμοσμένων Τεχνών (ζωγραφική)        4, ΔΕ Εφαρμοσμένων Τεχνών (εναλλακτικό κόσμημα) 4, ΔΕ Εφαρμοσμένων Τεχνών (αγιογραφία) 1, ΔΕ Μουσικοί (κιθάρα, αρμόνιο, μπουζούκι κλπ.) 5, ΠΕ Φιλολόγων (λογοτεχνία) 2 και τέλος, ΠΕ Φιλολόγων (με γνώσεις σε πολιτιστικά – εικαστικά προγράμματα) 2 θέσεις. Η προκήρυξη αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass