ΖΗΤΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αντιπλημμυρική θωράκιση της Τερψιθέας

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 9:36

Τη βελτίωση των υποδομών προκειμένου να θωρακισθεί με αντιπλημμυρικά έργα η Τερψιθέα ζητά το Τοπικό Συμβούλιο της ομώνυμης Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας που συνεδρίασε χθες βράδυ, με θέμα τα «απαραίτητα έργα για τη διοχέτευση των ομβρίων υδάτων

στη Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας».

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Νίκ. Μπόνιας, διευκρίνισε στην «Ε», πως με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν επτά υπόγεια κατοικιών, «θα πρέπει να βελτιωθούν τα έργα υποδομής στα δίκτυα ομβρίων επί των οδών Αθ. Διάκου, Καραμανλή και Λεωνίδα, με δεδομένο ότι η Τερψιθέα δεν έχει αντιπλημμυρικά έργα και η διοχέτευση των ομβρίων γίνεται με επιφανειακή ροή των υδάτων».

Διευκρινίζοντας επίσης πως «η διάμετρος των αγωγών είναι μικρή με αποτέλεσμα, με τα φερτά υλικά να μην χωράνε τα όμβρια. Οι αγωγοί θα πρέπει να αντικατασταθούν στο ύψος των τριών μικρών γεφυρών, όπως επίσης θα πρέπει να καθαρισθεί και το ρέμα της Τερψιθέας (κατάληξη της Αθ. Διάκου) που σήμερα είναι γεμάτο μπάζα» κατέληξε ο κ. Μπόνιας.

Οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση, θα υποβληθούν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass