ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Ο διαρρήκτης που ταξίδευε με τον Προαστιακό

* Φυλούσε τα κλοπιμαία σε ερμάρια του ΟΣΕ για ταξιδιώτες

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2016 10:30

Με τον Προαστιακό ταξίδευε… τακτικά στη Λάρισα, από τη Θεσσαλονίκη, ένας υπήκοος Γεωργίας προκειμένου να κάνει διαρρήξεις σπιτιών. Ένας 30χρονος που «άνοιξε» τουλάχιστον 15 σπίτια Λαρισαίων, σπάζοντας κλειδαριές κλέβοντας από παντελόνια, βερμούδες, γυαλιά, χρήματα, κοσμήματα ακόμη και επίχρυσα μαχαιροπήρουνα.

Έχοντας αποφυλακισθεί τον περασμένο Απρίλιο από τις Φυλακές Τρικάλων, όπου επίσης κρατούνταν για υποθέσεις κλοπών, ο 30χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης, γνώριζε και τους «κανόνες αυτοπροστασίας» σε τυχόν ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.. Έτσι απέφευγε να κυκλοφορεί με τα κλοπιμαία, τα οποία προσωρινά διατηρούσε σε… αποθηκευτικές θυρίδες που διατηρεί ο ΟΣΕ για τους ταξιδιώτες.

Με «αφετηρία» επίσης τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στόχευε σε διαμερίσματα στο ευρύτερο κέντρο και «χτυπούσε» πάντα πρωινές ώρες όταν δηλαδή οι ένοικοι απουσίαζαν στην εργασία τους, σπάζοντας τον αφαλό της κλειδαριάς του διαμερίσματος με «κάβουρα», μεθοδολογία που χρησιμοποίησε σε όλες τις διαρρήξεις.

Προχθές ωστόσο, πριν το μεσημέρι, επιχείρησε να διαρρήξει ένα ακόμη διαμέρισμα, κοντά στον ΟΣΕ με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να τον προσαγάγουν στην ΕΛ.ΑΣ.. Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι ο 30χρονος συλληφθείς ,από το περασμένο καλοκαίρι που, από τη Θεσσαλονίκη επισκεπτόταν… τακτικά τη Λάρισα, έχει διαρρήξει τουλάχιστον 15 διαμερίσματα.

Ο 30χρονος, που θα παραπεμφθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών για διακεκριμένες κλοπές, από τις διαρρήξεις εκτιμάται ότι αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 5.200 ευρώ χωρίς να μπορεί να προσδιορισθεί η αξία των κλεμμένων κοσμημάτων.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass