ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Απολογισμός δράσης για τις «Φίλες της Αγάπης»

Δημοσίευση: 10 Νοε 2016 12:06

Ο Σύλλογος «Φίλες της Αγάπης» Λάρισας διοργάνωσε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου πανθεσσαλική συνάντηση για τα διοικητικά συμβούλια των αντίστοιχων συλλόγων που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται σε όλες τις πρωτεύουσες της Θεσσαλίας.

Η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του «Επίκουρος 5», σε ευχάριστη ατμόσφαιρα συναντήθηκαν τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φαρσάλων και Καλαμπάκας. Προσκεκλημένες ήταν και οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου της Λάρισας, καθώς και κάποια επίτιμα μέλη του.

Εκ μέρους του Συλλόγου της Λάρισας καλωσόρισε ζεστά τις προσκεκλημένες με σύντομο χαιρετισμό η πρόεδρος κ. Μπούλα Στεργίου, που μεταξύ άλλων είπε ότι «έγινε πλέον θεσμός αυτή η συνάντηση, που ξεκίνησε το 2011 από τη Λάρισα και κάθε χρόνο διοργανώνεται με επιτυχία εκ περιτροπής σε μία από τις θεσσαλικές πόλεις. Μας ενώνει ο ίδιος σκοπός και μας δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάσσουμε ιδέες, προτάσεις και πληροφορίες και μέσα από αυτές να βρίσκουμε λύσεις για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα για το καλό των συνανθρώπων μας που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας».

Στη συνέχεια η αντιπρόεδρος κ. Αρετή Ντέλιου και οι πρόεδροι των άλλων τμημάτων αναφέρθηκαν στο έργο που επιτέλεσε ο κάθε σύλλογος τη χρονιά που πέρασε. Κοινή συνισταμένη όλων οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την εξεύρεση οικονομικών πόρων.

Μετά το γεύμα η κ. Λίνα Τσιρίκογλου, φιλόλογος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου της Λάρισας, ανέπτυξε το θέμα: «Φιλία και αγάπη, δύο έννοιες που χαρακτηρίζουν τον Σύλλογό μας» και πρόσθεσε ότι «φιλία είναι ο σύνδεσμος αγάπης μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων. Η φιλία εξευγενίζει το χαρακτήρα, αναπτύσσει τα ανώτερα συναισθήματα της ανιδιοτέλειας και της αυτοθυσίας και καθιστά τη ζωή περισσότερο άνετη. Από την άλλη μεριά η αγάπη είναι αλληλεγγύη, ελπίδα, παρηγοριά, σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, χαμόγελο, άγγιγμα ψυχής. Είναι το κίνητρο για ωραίες πράξεις. Αυτή λοιπόν την αγάπη προσπαθούμε και εμείς οι “Φίλες της Αγάπης” να μοιράσουμε στους φίλους και συνανθρώπους μας σήμερα σε μια εποχή που η φιλία και η αγάπη δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση, τον νέο τρόπο ζωής, τις κοινωνικές αντιθέσεις και συμφέροντα». Τον συντονισμό της ημερίδας έκανε η γραμματέας κ. Ρίτα Μωυσή χρησιμοποιώντας έμμετρο λόγο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Χρήστος Καλομπάτσιος.

Με το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο αφού προηγουμένως η κ. Ευγενία Κυπριτζή, αρχιτέκτονας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου της Λάρισας, αναφέρθηκε στην ιστορία του Αρχαίου Θεάτρου και στις προσπάθειες που γίνονται για την ολοκληρωτική αποκάλυψή του. Ακολούθησε επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο της πόλης, όπου μέλη του διοικητικού συμβουλίου ξενάγησαν τα μέλη του Συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass