ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ

Οι αποκλεισμένες «αριστερές» επιχειρήσεις της Εθνικής

* Έκκληση σε Κ. Αγοραστό και Απ. Καλογιάννη για κυκλοφοριακή λύση

Δημοσίευση: 18 Νοε 2016 12:00

Κυριολεκτικά «φυλακισμένες» εμφανίζονται οι παρόδιες επιχειρήσεις που λειτουργούν δίπλα στην Εθνική Οδό, από το τέρμα της οδού Σωκράτους και μετά και μόνο στο αριστερό της τμήμα, εξαιτίας του κυκλοφοριακού αποκλεισμού τους, ο οποίος προέκυψε μετά την ολοκλήρωση των έργων στην οδό Καράγιωργα.

Με υπόμνημά τους προς τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη, 18 παρόδιες επιχειρήσεις, που λειτουργούν από το τέρμα της Σωκράτους έως το 3ο χλμ της Εθνικής Οδού, από την αριστερή πλευρά της, ζητούν κυκλοφοριακή λύση. Επισημαίνοντας ότι πρόβλημα δεν προέκυψε για τις επιχειρήσεις από την απέναντι, δεξιά πλευρά της Εθνικής, αλλά ούτε και για εκείνες που εδρεύουν στο προσφάτως αναμορφωθέν τμήμα της Λεωφόρου Καραμανλή.

Αναλυτικότερα, το υπόμνημα προς τους δύο αρμόδιους τοπικούς άρχοντες αναφέρει: «Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος που έχει προκύψει από το τέλος της οδού Σωκράτους έως και το 3ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας - Θεσσαλονίκης.

Έχουμε καταντήσει οι «αποκλεισμένες επιχειρήσεις» της Εθνικής Οδού. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ στο ίδιο μήκος της Εθνικής προς Θεσσαλονίκη υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση από δεξιά της οδού και σε αναντιστοιχία σκανδαλωδώς με την κυκλοφοριακή ρύθμιση της πρόσφατα παραδοθείσης Λεωφόρου Καραμανλή.

Αυτό έχει σαν συνέπεια την μειωμένη και δύσκολη πρόσβαση των πελατών μας στις επιχειρήσεις μας, με συνέπεια την επιπλέον δραματική μείωση του κύκλου εργασιών μας. Όντας απόλυτα συνεπείς στις εισφορές μας απέναντι στον δήμο και στο κράτος ζητάμε να επικρατήσει το αυτονόητο, ισονομία και όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημά μας». (Ακολουθούν επωνυμίες και σφραγίδες 18 επιχειρήσεων).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass