ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συζήτησαν για την Αλεξανδρινή

Δημοσίευση: 20 Νοε 2016 17:40

Τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση επισκέφθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου της Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσος συνοδευμένος από το ιστορικό μέλος του συλλόγου κ. Τίτο Χαλούλη.

Μέσα εγκάρδιο κλίμα ο πρόεδρος της Αλεξανδρινής ενημέρωσε τον κ. Σαρχώση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα προβλήματα του οικισμού καθώς και για όλες τις ενέργειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα προκειμένου να υπάρξουν στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια θετικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαρχώσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενημέρωση και διαβεβαίωσε τον κ. Κίτσο ότι είναι στο πλευρό του συλλόγου σε όλα τα δίκαια αιτήματά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι και ιδιοκτήτες των κτισμάτων στην Αλεξανδρινή κατά το μεγάλο ποσοστό κατάγονται από τον Δήμο Τυρνάβου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ

Ο οικισμός της Αλεξανδρινής (Στρίντζος), με 375 σπίτια υπάρχει εδώ και περίπου 40 χρόνια. Σύμφωνα με τον σύλλογο, έχει αναπτυχθεί ήπια με άτυπο ρυμοτομικό σχέδιο των κατοίκων του που τηρήθηκε με επάρκεια από όλους. Έχει ελεύθερη την παραλιακή ζώνη και τους οικολογικούς διαδρόμους με τις γειτονικές περιοχές, με πολλούς και παράλληλους και κάθετους αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους άνω των δέκα μέτρων και αρκετούς κοινόχρηστους χώρους, δίκτυο ΟΤΕ και πλήρες δίκτυο ύδρευσης και κάδων απορριμμάτων. Επίσης διαθέτει αναψυκτήριο και beach bar, δύο παιδικές χαρές με γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, εκκλησία, τρεις πλατείες, ενώ στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι κατοικίες είναι κυρίως ισόγειες, με αυλές πρασίνου και δένδρων, προσαρμοσμένες στις περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής.

Κώστας Τσόλας (ΤΥΡΝΑΒΟΣ - Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass