ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Γιόρτασαν την ημέρα τους στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 13:00

Παρουσία πλήθους μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου, από Τύρναβο, Αμπελώνα, Αργυροπούλι, Δαμάσι, Ροδιά, Δελέρια και Δένδρα – Πλατανούλια - Αγία Σοφία τιμήθηκε στην ετήσια διοργάνωση του Δήμου Τυρνάβου η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον Αμπελώνα και στ

ο κέντρο «Ακρόπολις». Εκεί οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας απόλαυσαν ένα πλούσιο μενού με κρασί, ενώ το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι αργά.

Τη γιορτή των ηλικιωμένων τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Τιμούμε την συμβολή σας στη στήριξη των οικογενειών με οποιοδήποτε τρόπο γίνεται, και ηθικά και κοινωνικά και οικονομικά, στη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον των ατόμων της τρίτης ηλικίας για το τί γίνεται στη χώρα μας, για τα παιδιά και τα εγγόνια αποδεικνύει ότι είχατε, έχετε και θα έχετε σημαντικό ρόλο στην κοινωνία καθόσον είστε ο συμπαραστάτης τους στον καθημερινό αγώνα της ζωής. Μεταλαμπαδεύετε στους νεότερους τη σοφία και τις γνώσεις σας. Ως Δήμος Τυρνάβου οφείλουμε και πάντα θα δείχνουμε σεβασμό και αγάπη προσπαθώντας κάθε υποστήριξη μέσω των ΚΑΠΗ που λειτουργούμε με διάφορες δράσεις που εφαρμόζονται».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η δραστήρια πρόεδρος και υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, της Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ Φανή Λαγκιόλη - Μπίλιου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους για μια όμορφη βραδιά. Στη συνέχεια η κ. Μπίλιου προσέφερε σε όλους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου ένα αναμνηστικό γλαστράκι με λουλούδι λέγοντας: « Σας προσφέρω το γλαστράκι αυτό να κοσμεί όλο το χρόνο το χώρο σας, ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού μας για του χρόνου».

Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν οι πρόεδροι των συλλόγων από κάθε ΚΑΠΗ ευχαριστώντας τον Δήμο και το δήμαρχο Τυρνάβου για την εκδήλωση που διοργανώθηκε, στην οποία δόθηκε η δυνατότητα να διασκεδάσουν τα μέλη χωρίς μάλιστα καμία οικονομική συμμετοχή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, Χρήστος Τσιόπας, και Γιώργος Μπανταβάνης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλα Σουρλαντζή - Ζαχαράκη, πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου στην υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass