Φαρσαλινά Νέα

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 9:05

Εκδήλωση της Ν. Δημοκρατίας

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Φαρσάλων διοργανώνει την ετήσια συνεστίασή της που θα γίνει στο "ΚΤΗΜΑ ΧΑΜΟΡΟΥΣΟΥ" στα Φάρσαλα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Βορίδης. Τιμή κάρτας 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται ποτά και φαγητό).

Αγρότες

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Αγροτών Φαρσάλων καλεί τους αγρότες της επαρχίας Φαρσάλων την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΟΕΒ Ενιπέα, σε ανοιχτή συγκέντρωση για συζήτηση των προβλημάτων που αφορούν στον κλάδο τους. Εν τω μεταξύ, η ΕΟΑΣΝΛ έχει αποφασίσει συλλαλητήριο για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα, με αγροτικά μηχανήματα.

Εκλογές στους συνταξιούχους ΙΚΑ

Μεθαύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Φαρσάλων θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων από τις 9 π.μ. - 2 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6947-341.080.

Εκδήλωση για τα ΑμεΑ

Εκδήλωση για τα ΑμεΑ διοργανώνεται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων από τη ΔΗΚΕΦΑ, όπου θα παραδοθούν σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας 6 αμαξίδια σε κατοίκους της περιοχής Φαρσάλων που τα έχουν ανάγκη. Η επιλογή έγινε κατόπιν κατάθεσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Σύλλογο Παραπληγικών.

Εκδηλώσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Φαρσάλων και η ΔΗΚΕΦΑ διοργανώνουν δύο εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική και χορούς με τη συμμετοχή του Δημήτρη Χατζηπλή. Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τον Δημήτρη Μπάση και την ορχήστρα Δίου. Οι ακροατές θα προσφέρουν γάλα και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

 

Ηπειρώτες Φαρσάλων

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Επαρχίας Φαρσάλων διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Αστερούπολη Ιωαννίνων την Κυριακή 18/12/2016.

Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων ετοιμάζει εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει Χριστουγέννων. Εκτός από την ανάδειξη της "καλύτερης εορταστικής βιτρίνας" θα γίνουν εκδηλώσεις για παιδιά με εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς και εκδηλώσεις διασκέδασης για όλους.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass