Beauty Bazaar: Όλα 2+2 δώρο!

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 7:20

Μια ανάσα πριν τις γιορτές και οι λάτρεις της ομορφιάς έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν αμέτρητα προϊόντα ομορφιάς 2+2 ΔΩΡΟ χάρη στο Beauty Bazaar.

Σε όλους τους ορόφους των τοπικών καταστημάτων Soula, Beauty Free, Beauty Markets οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 10.000 επώνυμα προϊόντα - καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη περιποίησης, προϊόντα κομμωτηρίου, αισθητικής, καλλωπισμού νυχιών και με την αγορά δύο οποιωνδήποτε προϊόντων να αποκτήσουν άλλα δύο της επιλογής τους εντελώς δωρεάν.

Για άλλη μια φορά τα καταστήματα Soula, Beauty Free και Beauty Markets – τα μοναδικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα - πρωτοπορούν και προβαίνουν σε μια τέτοια προνομιακή προσφορά.

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου πολλοί ήταν αυτοί – από απλούς καταναλωτές μέχρι επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς - οι οποίοι αγοράζοντας οποιαδήποτε από τα αγαπημένα τους προϊόντα μπορούσαν να επιλέξουν οι ίδιοι άλλα δύο εντελώς δωρεάν ενώ παράλληλα τα συνδύασαν με τις ήδη χαμηλές τιμές τους.

Η προσφορά 2+2 θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο Σάββατο ενώ οι προσφορές και οι εκπλήξεις ομορφιάς σε επώνυμα προϊόντα θα μας περιμένουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass