Επισκέφθηκαν το Παραδοσιακό χωριό

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 12:25

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής συνεχίζοντας την ενεργό συμμετοχή της στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου με τη Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, πραγματοποίησε με παιδικούς σταθμούς επισκέψεις στο Παραδοσιακό χωριό στην πλατεία Ταχυδρομείου.


Τα παιδιά του 9ου και του 5ου Παιδικού Σταθμού επισκέφθηκαν, το περίπτερο των Παιδικών Σταθμών και στόλισαν το Δένδρο των Ευχών με χειροποίητα στολίδια που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά , τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία της μουσικού Έφης Φαρμάκη.
Τα παιδιά του 9ου Παιδικού Σταθμού συνέχισαν την περιήγησή τους στην Κεντρική Πλατεία και στο χιονισμένο χωριό, όπου συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη με τους βοηθούς του και επισκέφτηκαν τη Φάτνη.
Οι περιηγήσεις των παιδιών των Παιδικών Σταθμών στις στολισμένες πλατείες και πεζόδρομους της πόλης μας, σκόρπισαν επιπλέον χαρά, χαμόγελα και πρόσθεσαν μια ξεχωριστή εορταστική νότα τόσο στους παρευρισκόμενους γονείς όσο και στους περαστικούς πολίτες.
Τα νήπια συνόδευσαν η Δ/ντρια της Δ/νσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, η Προϊσταμένη του τμήματος κ. Γεωργία Δαούλα καθώς και οι παιδαγωγοί Μαρία Εξάρχου και Ευαγγελία Κουτσιούκη του 9ου Παιδικού Σταθμού και οι παιδαγωγοί Μάρω Νάσιου-Χρονοπούλου, Αικατερίνη Γρηγοριάδου, Ελένη Αλεξανδρίδου και οι κοπέλες της πρακτικής του ΟΑΕΔ του 5ου Παιδικού Σταθμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass