ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΛΑΡΙΣΑΣ myTAXI

Συγκέντρωση φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2016 8:55

Σε μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης προχωρά ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Λάρισας “myTAXI” και συμμετέχει στην ενίσχυση του κοινωνικού ιατρείου-φαρμακείου ‘’Τόπος Αλληλεγγύης’’.

Με σύνθημα τη φράση «κανείς μόνος του στην κρίση» συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από φάρμακα.

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν μπορούν να βρουν ένα από τα 250 “myΤAXI” σε μία οποιαδήποτε στάση ταξί και να παραδώσουν στον οδηγό φάρμακα που δεν χρειάζονται ή έχουν αγοράσει για τις ανάγκες του κοινωνικού ιατρείου. Ο Συνεταιρισμός τα συγκεντρώνει και τα μεταφέρει δωρεάν στο κοινωνικό ιατρείο. Ειδικότερα, υπάρχει έλλειψη σε φάρμακα για υπέρταση, εισπνεόμενα, χοληστερίνη, αντιδιαβητικά, παυσίπονα, salospir και ρινικά σπρέι, αλλά φυσικά οποιαδήποτε προσφορά γίνεται δεκτή.

Ο Συνεταιρισμός “myTAXI” με τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας στην πόλη μας αλλάζει τον τρόπο που μετακινούμαστε. Πρόκειται για τα ταξί του Συνεταιρισμού «Μεταμόρφωση» που ιδρύθηκε το 1987 τα οποία προχωρούν στην αναβάθμιση του Συνεταιρισμού με την ονομασία “myTAXI”. Με περισσότερα από 250 οχήματα ταξί, νέες υπηρεσίες και προνόμια στοχεύουν να εξελίξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούσαμε το ταξί μέχρι σήμερα ώστε η εξυπηρέτηση να γίνει ακόμη πιο άμεση και ποιοτική.

Ο Συνεταιρισμός “myTAXI” στέκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών του και θα συνεχίσει να το κάνει φροντίζοντας με κάθε τρόπο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Με τηλεφωνικό νούμερο κλήσης το 2410-661414 ή το 18300, οι συμπολίτες μας μπορούν να καλέσουν ταξί και εκείνο να τους μεταφέρει στον προορισμό τους γρήγορα και με ασφάλεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass