Δεν θα γίνουν δίκες σήμερα στη Λάρισα - Ανοιχτό το Δικαστικό Μέγαρο

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2017 15:58 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Ιαν 2017 9:16

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Νομό Λάρισας και γενικότερα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και καθιστούν εξαιρετικά δυσχερείς τις μετακινήσεις , οι ποινικές και οι πολιτικές υποθέσεις της δικασίμου της 12ης Ιανουαρίου 2017 που έχουν προσδιοριστεί προς εκδίκαση στο Εφετείο, στο Πρωτοδικείο, στο Ειρηνοδικείο και στο Πταισματοδικείο Λάρισας αποσύρονται. 

Θα προσδιοριστούν σε νεότερη δικάσιμο, οι μεν ποινικές με μέριμνα των Εισαγγελέων, οι δε πολιτικές με μέριμνα των προϊσταμένων των δικαστηρίων. Σημειώνεται ότι οι δικαστικές υπηρεσίες του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας θα λειτουργήσουν από ώρα 08.30 .

Τα παραπάνω αποφάσισαν: η διευθύνουσα το Εφετείο Λάρισας, Πρόεδρος Εφετών κα. Χρυσούλα Χαλιαμούρδα, η διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Εισαγγελέας Εφετών κα. Ελένη Μετσοβίτου-Φλουρή, η διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Λάρισας, πρόεδρος Πρωτοδικών κα. Στυλιανή Σωτηροπούλου, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ιωάννης Μαγκούτας, η διευθύνουσα το Ειρηνοδικείο Λάρισας, Ειρηνοδίκης κα. Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου και η διευθύνουσα το Πταισματοδικείο Λάρισας, Πταισματοδίκης κα. Σταματία Γκαρά.

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Για τους ίδιους λόγους εξάλλου σύμφωνα με την πρόεδρο που διευθύνει το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λάρισας, Πρόεδρο Πρωτοδικών κα. Σταματία Σιδηροπούλου, οι υποθέσεις της δικασίμου της 12ης Ιανουαρίου 2017, που έχουν προσδιοριστεί προς εκδίκαση από το Α΄ Τμήμα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας στην αίθουσα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας (Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας-ισόγειο-αίθουσα) και ώρα 10.00 π.μ., δεν θα δικαστούν και θα προσδιοριστούν σε νεότερη δικάσιμο. Ο ορισμός της νέας δικασίμου για την εκδίκαση των υποθέσεων της πιο πανω δικασίμου, η εγγραφή τους στο οικείο πινάκιο και η επίδοση των αντιστοίχων κλήσεων προς τους/τις διαδίκους και τους/τις πληρεξουσίους/ες δικηγόρους τους, θα διενεργηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 127 και 128 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας. 



Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass