ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Έκοψε τη βασιλόπιτα

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2017 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Ιαν 2017 10:55

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα παρουσία μελών και φίλων του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο «Όλυμπους Τέρρα» στη Γιάννουλη Λαρίσης.

Αρχικά η εκδήλωση ξεκίνησε με τον απολογισμό των εκδηλώσεων για τη χρονιά που πέρασε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αστ. Χάμο, ο οποίος όπως ανέφερε «ήταν αρκετά πλούσιος, αφού ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε και συμμετείχε σε 25 εκδηλώσεις, παρά τα σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν, κυρίως οικονομικά. Η εκδήλωση αυτή συμπίπτει με τη συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου, ενώ προανήγγειλε μεγάλη εκδήλωση προκειμένου να γιορτάσουν τα 10 χρόνια του Συνδέσμου, πιθανότατα μέσα στο Μάρτιο. Ο Σύνδεσμος για ακόμη μια φορά έκανε το καθήκον του, ενώ το ίδιο θα πράξει και μέσα στο 2017». Έκλεισε δε την ομιλία του, δανειζόμενος τους στίχους του τραγουδιού «είμαστε ακόμα ζωντανοί και …συνεχίζουμε».

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο ιερέας, πρώην εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους πατέρας Ευθύμιος. Το φλουρί έπεσε στην δεκατριάχρονη Άννα, στο οποίο αντιστοιχούσαν 2 βιβλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο διωγμός των άριστων, η πολιτική προπαγάνδα. Στην εκδήλωση, που έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, παρέστησαν, μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του περιοδικού «Αφύπνιση» που εκδίδεται στην Λάρισα Αλέξανδρος Νάρης και το μέλος της Ελληνικής Επαναφοράς Δημήτριος Τσιάρας, ενώ χαιρετισμό έστειλαν το Σωματείο «Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος» Μονάχου, ο Ιερός Λόχος 2012, οι Δεσμοί Ελλήνων, ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «ο Πύρρος», οι εφημερίδες «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος», ο Έλληνας συγγραφέας και δικηγόρος από την ακριτική Αλεξανδρούπολη Ηλίας Ηλιακόπουλος και ο εθνικιστής Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass