ΚΑΘΑΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε ρυθμούς… επιστροφής

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2017 14:23

Ήταν η πρώτη μέρα χθες, μετά την επέλαση του χιονιά, που η κίνηση των αυτοκινήτων, σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Λάρισας, γινόταν χωρίς αλυσίδες, με τον καθαρισμό και των τελευταίων δρόμων από τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Με εξαίρεση τον δρόμο που συνδέει την Καλλιπεύκη με την Καρυά, όπου η κυκλοφορία γίνεται μόνο στη μία λωρίδα του, ολοκληρώθηκε το έργο αποχιονισμού, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Καραμπούζη, επισημαίνοντας στην «Ε» ότι: «στο σημείο Καλλιπεύκη -Καρυά σήμερα θα μεταβεί «ανέμη» για να ανοίξουν έτσι και τα δύο ρεύματα κίνησης».

Οι δήμοι του νομού αντίστοιχα επιστρέφουν σταδιακά σε …προ χιονιά ρυθμούς.

Με βροχή στα πεδινά, αναμένει να ξημερώσει η σημερινή ημέρα στον νομό γενικότερα και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά, βάσει προβλέψεων του μετεωρολόγου της ΕΜΥ κ. Παν. Σκριμιζέα, που επισημαίνει στην «Ε» ότι: «μεγαλύτερη θα είναι σήμερα η ένταση της βροχόπτωσης στα πεδινά ενώ από το απόγευμα έντονα φαινόμενα θα εμφανιστούν στα παράλια του νομού Λάρισας, με θυελλώδεις ανέμους που θα κρατήσουν μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα είναι κοντά στους μηδέν βαθμούς Κελσίου».

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΘΕΣ

Αναλυτικότερα οι δρόμοι που καθαρίστηκαν χθες από την Πολιτική Προστασία Π.Ε. Λάρισας, σύμφωνα με τον κ. Καραμπούζη, είναι οι εξής:

-Ραψάνη-Κρανιά (Δήμος Τεμπών)

- Καλλιπεύκη με όρια νομού Πιερίας

-Ροδιά-Σκαμνιά

-Δήμητρα –Ανατολή (Δήμου Αγιάς)

-Ελαφος-Σκλήθρο (Δήμου Αγιάς)

-Μία λωρίδα κυκλοφορίας Καλλιπεύκη-Καρυά

* Να σημειωθεί ότι σε όλο το νομό Λάρισας τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ επανέρχονται σταδιακά στον αρχικό προγραμματισμό τους και ειδικότερα αυτά που είχαν διακοπεί σε ορεινούς προορισμούς.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass