ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 8:06

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν σύλλογοι και φορείς της Λάρισας:

* Ο σύλλογος Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Θεσσαλίας «Νικόλαος Μάντζαρος» στις 8:30 σήμερα το βράδυ στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι», 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας Θεσσαλονίκης. Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ. ή στο τηλ. 6983-527431.

* Ο πρόεδρος και η Εκτελεστική Γραμματεία της Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, πραγματοποιούν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις 7.30 μ.μ. σήμερα Παρασκευή, στον λόφο του Φρουρίου, στο μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων (Φιλελλήνων 52Α ). Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Παληγιάννης Βασίλειος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «Ο Θετταλός», στις 9μ.μ. πραγματοποιεί χοροεσπερίδα και κοπή πίτας, στο Village Garden (4Ο Χ. Λάρισας –Φαρσάλων). Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα με Χάλκινα από τη Σιάτιστα Κοζάνης με το μουσικό σχήμα ‘’Παύλος Μελάς’’

* Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάς και περιχώρων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του με πλούσια λαχειοφόρο και πολλές εκπλήξεις, το βράδυ, στο «Κτήμα Νεφέλη», 2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου.

* Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων διοργανώνει την εκδήλωση κοπής πίτας των Βλάχων στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη, στις 6 το απόγευμα,

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος περίπου 1400 χορευτές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει βλάχικη βραδιά

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Λάρισας «Κωστής Παλαμάς» κόβει την πίτα του στις 12 μ. στην καφετέρια «Hoops» Κουμουνδούρου 30 και Ανθίμου Γαζή.

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας στο εστιατόριο «Να με θυμάσαι». Στις 11 π.μ. θα προηγηθεί η γενική συνέλευση και θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας στη 1:30 μ.μ.

* Ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών του νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του συλλόγου (Βενιζέλου 153), στις 11 π.μ.

* Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος» καλεί τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, απολογισμός πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων των μελών του Συλλόγου, στις 10 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού δημαρχείου στον Αμπελώνα (πάνω από το Κ.Α.Π.Η). Μετά το τέλος της Γ.Σ. στις 12μ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών και στα μέλη της Γ.Σ. και η παρουσίαση του ημερολογίου του συλλόγου. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς.

* Ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7 μ.μ., στο «Κτήμα Νεφέλη», 2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου.

* Στις 11 το πρωί στην αίθουσα του κέντρου « Γαζέτας» που βρίσκεται στον χώρο της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική εκλογο-απολογιστική Γ.Σ. των μελών του με τον προβλεπόμενο διοικητικό και οικονομικό Απολογισμό και αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση του Συλλόγου για τη διετία 2017-2018. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη νέα διοίκηση να το δηλώσουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή στο τηλέφωνο 6978-125 199.

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 11:30 π.μ., στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» του Μεγαλοβρύσου. Θα ακολουθήσει για όλο το μεσημέρι μουσικό πρόγραμμα με τη λαϊκοδημοτική ορχήστρα του Γιώργου Κωσταβέλη.

* Ο Σύλλογος Πελοποννησίων νομού Λάρισας «Ο Μοριάς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στις 11 το πρωί.

* Στις 6 το απόγευμα η ΠΟΟΝ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Εν Λαρίση», με ζωντανή μουσική.

* Την ετήσια εκδήλωση χορού και κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας προγραμμάτισε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων. Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5 χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

* Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων « Η Ξηροκρανιά» πραγματοποιεί την τακτική γενική του συνέλευση στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου με θέματα: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2016. Συνάμα θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή πίτας.

ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου νομού Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πίτας που θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα). Θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα. Λεωφορείο για τη μεταφορά όσων δεν διαθέτουν αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 12:20 το μεσημέρι από το Δημοτικό Ωδείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου και στο τηλέφωνο 2410-535541.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις κόβει πίτα στο ξενοδοχείο «Divani Palace»(έναντι αρχαίου θεάτρου Λάρισας) στις 6 το απόγευμα.

*Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό και κοπή πίτας, στις 8:30μ.μ. στο κέντρο ″ΑΣΤΕΡΑΣ″, 5ο χιλ. Λάρισας - Αμπελώνα με τη συνοδεία των Χαρά Βέρα, Μάκη Μπέκου και Γιάννη Νταβέλη. Διάθεση προσκλήσεων και κρατήσεις θέσεων γίνεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από το γραφείο του συλλόγου Κουμουνδούρου 24 στα τηλέφωνα 6973-374595, 6976-830367, 2410-533913.

* Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου οι «Φίλες της Αγάπης», θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Imperial». Χορευτές του Συλλόγου Σαμαριναίων με τη γνωστή ζωντάνια τους θα προσδώσουν ιδιαίτερα γιορταστικό τόνο στην εκδήλωση, χορεύοντας τους παραδοσιακούς και εύθυμους χορούς τους. Για τη μετάβαση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση εξυπηρετεί το αστικό Νο 3.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Γυναικών Ελευθερίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 4:30 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου.

* Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του Συνδέσμου Ρουμελιωτών Νομού Λάρισας «Ο Αθανάσιος Διάκος», θα γίνει στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου (οδός Μ. Μπασδέκη 6 και 28ης Οκτωβρίου, κοντά στον ΟΣΕ, τηλ.2410 280121).Υποβολή υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή στον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ν. Σκεντέρη στο τηλ.2413502705 και στο e-mail nskenter@med.uth.gr.

* Ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στο «Mouzaki Palace». Η αναχώρηση θα γίνει στις 11 π.μ. από την περιοχή της ΔΕΗ Αμοργού και Καρδίτσης. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 26 Ιανουαρίου στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα 6972-501024 και 6979-817950.

* Η Ελληνική Εταιρεία για την Κοιλιοκάκη πραγματοποιεί την κοπή της πίτας, για τα μέλη του συλλόγου στην κεντρική Ελλάδα, στη 1:30 μ.μ. στο εστιατόριο – ταβέρνα «Κίτρινα γάντια» Φιλελλήνων 44 Λόφος Φρουρίου στη Λάρισα. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6931-153303 μέχρι την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Είσοδος 12 ευρώ το άτομα με φαγητό και ποτό χωρίς γλουτένη.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος των Συνταξιούχων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο «Λαδοφάναρο» στον λόφο του Φρουρίου. Ώρα προσέλευσης 6 μ.μ. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να ενημερώνουν στα τηλέφωνα 2410-661292, 24920-25169.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Στις 8:30 μ.μ. ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής - ΕΛ.ΑΣ., διοργανώσει την κοπή της βασιλόπιτας, τη χοροεσπερίδα και τη βράβευση των παιδιών των μελών του, που εισήχθησαν το έτος 2016 στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κύπρου και Φιλελλήνων). Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, στο γραφείο του Συνδέσμου. Προσκλήσεις θα διατίθενται στο γραφείο του Συνδέσμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 28). Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ (περιλαμβάνεται φαγητό, ποτά και αναψυκτικά χωρίς χρέωση).

* Ο Σύλλογος Οικισμού Αλεξανδρινής, πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα στο κέντρο «Νεράιδα», στον Αμπελώνα με ζωντανή λαϊκή δημοτική μουσική και πλούσιο μενού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «DIVANI» ΣΤΙς 11:45 π.μ.

* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων νομού Λάρισας, διοργανώνει συνεστίαση και κοπή πίτας για το νέο έτος, στις 12 το μεσημέρι στο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).

* Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας θα κόψει φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο ξενοδοχείο Valis Resort (5*) στην Αγριά-Βόλου. Θα προηγηθεί εκκλησιασμός στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Tαξιαρχών στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Μετά την ξενάγηση στο μοναστήρι θα ακολουθήσει το κόψιμο της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο, φαγητό (μπουφές) και κλήρωση δώρων. Την όλη εκδήλωση θα καλύπτει ζωντανή μουσική. Κατά την επιστροφή στάση στο Βόλο για βόλτα και καφέ. Ώρα αναχώρησης από Κεντρική πλατεία 8 π.μ. Πιθανή ώρα επιστροφής 8 μ.μ. Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ το άτομο. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα, στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ. 2410 532101, 6936967174, 6977972264 και 6955489525).

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Η καθιερωμένη ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» του Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ. στον «ΜΥΛΟ 1927»

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο χορός του Συλλόγου Γριζανιτών θα γίνει στο κέντρο «Ανεμόμυλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass