ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΜΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 250 ΕΥΡΩ

33χρονος άνεργος λήστεψε σούπερ μάρκετ

* Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Σταθμού

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2017 14:45

Ενας 33χρονος άνεργος είναι ο δράστης της ληστείας που έγινε χθες το μεσημέρι στο σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», επί της οδού Ηπείρου 64 κοντά στην Τρίγωνη πλατεία, στο κέντρο της Λάρισας.

Ο 33χρονος Λαρισαίος, λίγη ώρα μετά τη ληστεία, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην οδό Παλαιολόγου για να συλληφθεί στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας καθώς ταυτοποιήθηκε η δράση του, από υλικό των καμερών ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, από το οποίο έκλεψε 250 ευρώ.

Ο 33χρονος, στη 1 χθες το μεσημέρι, μπήκε στο σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», από την κύρια είσοδο και ακολουθώντας αντίθετη διαδρομή από αυτή των πελατών, προσέγγισε την 43χρονη ταμία. Φορώντας σκούφο και κασκόλ για να καλύψει προφανώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απώθησε βίαια την 43χρονη υπάλληλο του μάρκετ και παράλληλα, την απείλησε φραστικά λέγοντας - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι «άφησε τα χρήματα, έχω όπλο, μην κουνιέσαι».

Για να επαναλάβει λέγοντας ότι «έχω όπλο» προκειμένου να εκφοβίσει την ταμία αφού στην πραγματικότητα, ο 33χρονος δεν επέδειξε κάποιο όπλο που υποτίθεται πως έφερε μαζί σου, την ώρα της ληστείας, ούτε στη συνέχεια από την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε πάνω του να έχει όπλο.

Με λεία μόλις 250 ευρώ, ο 33χρονος διέφυγε πεζός με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ να τον αναζητούν στη γύρω περιοχή. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, 25 λεπτά αργότερα, εντόπισαν τον 33χρονο να περπατά στην οδό Παλαιολόγου, στην περιοχή του ΟΣΕ και τον προσήγαγαν ως ύποπτο στην ΕΛ.ΑΣ..

Στην κατοχή του 33χρονου, βρέθηκε στο ακέραιο σχεδόν το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από την ταμειακή μηχανή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος ομολόγησε τη ληστεία ενώ η δράση του ταυτοποιήθηκε από υλικό των καμερών ασφαλείας του καταστήματος. Ο 33χρονος που στο παρελθόν – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - έχει συλληφθεί ξανά από την ΕΛ.ΑΣ. για άλλη υπόθεση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

ΕΑΛ

Στο μεταξύ, με αφορμή την εξιχνίαση απάτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας, η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «για ακόμη μια φορά οι συνάδελφοι του Α.Τ. Ελασσόνας μας έκαναν υπερήφανους. Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση η οποία εξαπατούσε ανύποπτους πολίτες-πελάτες, πουλώντας σε δελεαστικές τιμές αυτοκίνητα και διάφορα ανταλλακτικά, μέσω διαδικτύου, για τα οποία λάμβαναν διάφορα ποσά προκαταβολικά, χωρίς βέβαια ποτέ να παραδίδουν στους ενδιαφερόμενους τα προς πώληση είδη.

Η επιτυχία αυτή για κάποιους μπορεί να είναι έκπληξη, για τα δεδομένα μιας μικρής επαρχιακής υπηρεσίας. Για εμάς όμως που γνωρίζουμε το καλό κλίμα που υπάρχει στην Υπηρεσία, καθώς και τη δουλειά που γίνεται από όλο το προσωπικό, η επιτυχία αυτή όπως και οι προηγούμενες, είναι αναμενόμενες. Τελικά δουλεύουν και οι Αστυνομικοί των Τμημάτων… Συγχαρητήρια» καταλήγει η ΕΑΛ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass