ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Συλλαλητήριο και στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2017 13:05

Πανεργατικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται την προσεχή Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σε κάλεσμα του σωματείου εργατοτεχνιτών οικοδόμων επαρχίας Ελασσόνας, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι πολυδιαφημιζόμενες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την ΕΕ, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους άλλους μηχανισμούς της πολιτικής του κεφαλαίου. Για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε στο «ίδιο έργο θεατές».

Το μόνο που αλλάζει είναι οι κυβερνητικοί πρωταγωνιστές που αναλαμβάνουν τον ρόλο του σκληρού διαπραγματευτή. Το σενάριο παραμένει το ίδιο. Οι λύσεις που προωθούν κυβέρνηση-θεσμοί για λογαριασμό του κεφαλαίου είναι στην κυριολεξία εχθρικές και εγκληματικές για τη ζωή μας.

Συνάδελφοι, ο αγώνας, για να έχει αποτέλεσμα, απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας. Δεν γίνεται με ανάθεση, από τον καναπέ ή το καφενείο. Ό,τι κερδίσαμε, το κερδίσαμε όταν «αγκομαχούσαν» τα πεζοδρόμια από τους οικοδόμους, όχι όταν «αναστενάζανε» τα τηλεκοντρόλ. Όταν παλεύαμε να πάρουμε πίσω τον πλούτο που εμείς παράγουμε κι όχι τα όποια ψίχουλα πέφτουν από το τραπέζι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass