ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ

Ταχυδρόμος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 19:30

Ο θανάσιμος τραυματισμός 57χρονου Λαρισαίου ταχυδρόμου ήταν το αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, την ώρα της καταιγίδας, μετά από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 χθες το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσής της με τον οδό Καραγάτση, όταν 19χρονος Λαρισαίος φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε και ενώ κινείτο με κατεύθυνση προς Αθήνα – κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας - εξετράπηκε αριστερά της πορείας του.

Το επιβατικό αυτοκίνητο προσέκρουσε στη συνέχεια σε σιδερένια κολόνα φωτισμού για να συγκρουσθεί τελικά με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 57χρονος Λαρισαίος και κινείτο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ο 57χρονος ταχυδρόμος την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν σε υπηρεσία, καθώς επέστρεφε στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο 57χρονο, σοβαρά τραυματισμένο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δυστυχώς, λίγο πριν τις 6 χθες το απόγευμα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη στους εργαζομένους στα ΕΛΤΑ Λάρισας που δήλωναν συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του 57χρονου που για δεκαετίες διένειμε την αλληλογραφία σε αρκετές συνοικίες.

Να διευκρινισθεί πως το συγκεκριμένο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου όπου σημειώθηκε το χθεσινό ατύχημα - σε αντίθεση με το σύγχρονο τμήμα της λεωφόρου Καραμανλή - παραμένει επικίνδυνο καθώς δεν διαθέτει διαχωριστική νησίδα ή προστατευτικές μπάρες ενώ αρκετοί οδηγοί αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass