ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ κ. Ι. ΓΚΑΝΑ

Επιτυχημένη αιμοδοσία της Αβδέλλας

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2017 8:00

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία και φέτος πριν το Πάσχα από την Τοπική Κοινότητα Αβδέλλας Γρεβενών που το χειμώνα έχει έδρα τον Τύρναβο.

 Όπως δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος της Τ. Κ. Αβδέλλας κ. Γιάννης Γκάνας, η προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων ήταν μεγάλη, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 30 μονάδες αίματος και φανερώνει ότι η εθελοντική αιμοδοσία έγινε πλέον θεσμός για τους Αβδελλιώτες, που περιμένουν τη μέρα που θα γίνει η αιμοληψία για να δώσουν πάλι αίμα και να σώσουν κάποιους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Μεταξύ των αιμοδοτών, στην αιμοδοσία της Αβδέλλας, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στέλιος Ροντούλης, ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος, ο τοπικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Ντέλλας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας κ. Γιάννης Λυγούρας.

Ο πρόεδρος της Αβδέλλας κ. Γιάννης Γκάνας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες της Αβδέλλας και του Τυρνάβου για την προσφορά τους και τους καλεί να συμμετάσχουν και στην επόμενη αιμοδοσία της Τοπικής Κοινότητας. Επίσης ευχαριστεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την επιτυχή πραγματοποίηση της αιμοδοσίας στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας στον Τύρναβο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass