ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Πάνδημος εορτασμός της Εθνικής Επετείου

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2017 11:40

Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε στα Φάρσαλα η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.

Την παραμονή της Εθνικής Εορτής πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις σε όλα τα σχολεία της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων και στις 12 το μεσημέρι έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων, στην πλατεία Δημαρχείου, από τα σχολεία Α'/βάθμιας και Β'/βάθμιας Εκπαίδευσης, τους προσκόπους και τους οδηγούς, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους κόσμου.

Ανήμερα της εθνικής εορτής στις 10.30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής έγινε επίσημη δοξολογία, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών ενώ στις 11 π.μ. στο Μνημείο των Ηρώων στην πλατεία Δημαρχείου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές και τους φορείς της πόλης, ενώ εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων κ. Παναγιώτα Δημητρακοπούλου.

Ακολούθησε παρέλαση των μαθητών Α'/βάθμιας και Β'/βάθμιας Εκπαίδευσης, των οδηγών, των προσκόπων και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Φαρσάλων.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο αρχιερατικός επίτροπος κ. Κων/νος Καλλιώρας, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημ. Παπαδημόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βάιος Νικολάου, η πρόεδρος της Δ.Ε. Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας, κ. Νίκος Τριανταφύλλου, κ. Σπ. Τσιάμπας, κ. Στ. Πουλαράκης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου, οι διοικητές της 61 Μ.Ε. και του Α.Τ. Φαρσάλων, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι οργανισμών, συλλόγων και φορείς της πόλης, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass